cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijski sončki 2009

clock-img

18.09.2009, 22:56

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

HB, da naš Bine 12-urno kitico vleče. Upam, da ga ne bo danes kaj zmedl, k smo se pa tok drl. Ma res trden spanec.

Sej ne morm verjet, da nam je končno ratal u polfinale pridt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

clock-img

18.09.2009, 22:56

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Vsem tistim, ki ne spremljate košarke in boste jutri to brale, se vam že vnaprej opravičujemo za smetenje teme. In ne ni se nam zmešalo.user posted image

clock-img

18.09.2009, 22:58

clock-img

lenika

pencil-img

6143

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

HB, da naš Bine 12-urno kitico vleče.

Jaz bi tudi. Ah, saj se ne pritožujem. Saj naša tudi 12 ur ponoči spi, samo, da se vmes 2x podoji.user posted image  Enkrat ponoči, pa še okoli sedmih zjutraj.

clock-img

18.09.2009, 22:58

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Vsem tistim, ki ne spremljate košarke in boste jutri to brale, se vam že vnaprej opravičujemo za smetenje teme. In ne ni se nam zmešalo.user posted image

se podpišem, pa sej je fajn, da se ne vrti 24h sam okrog pikolinkotov, ampak, da se še nekje drugje malo razživimo

clock-img

18.09.2009, 22:59

clock-img

lenika

pencil-img

6143

se podpišem, pa sej je fajn, da se ne vrti 24h sam okrog pikolinkotov, ampak, da se še nekje drugje malo razživimo

Absolutno in vse več bo tega sedaj ko bodo naši pikeci vse večji in ko se bomo navadili na ritem in na skupno življenje.

clock-img

18.09.2009, 23:00

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Hanuši paše piva?user posted image

clock-img

18.09.2009, 23:01

clock-img

mk8

pencil-img

1028

Se pridružujem leniki in vas obveščam, da bo jutri ob 21. uri zvečer verjetno enako user posted image user posted image user posted image .

Sem se tudi jaz odločila, da grem v mižule, lahko pa upam, da bo današnja noč tista, ki jo bo naša mala prespala v kosu (to upam vsak večer, pa se mi želja še ni izpolnila user posted image user posted image ).

Hanuši user posted image user posted image user posted image  za vašega polhka, super da spi, jaz se pa tolažim, da enkrat že bo. Če ne prej, pa ko bo najstnica in je ne bomo mogli iz postelje spravit (po možnosti takrat, ko bo mogla zjutraj v šolo user posted image user posted image ). 

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

clock-img

18.09.2009, 23:01

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

HB, da naš Bine 12-urno kitico vleče.

Jaz bi tudi. Ah, saj se ne pritožujem. Saj naša tudi 12 ur ponoči spi, samo, da se vmes 2x podoji.user posted image  Enkrat ponoči, pa še okoli sedmih zjutraj.

ja mi pa, trkam in trkam, kar v kosu. Od 19.30 pa do 7.30, cca. Je danes tati reku, če ga lahko  do ene 21h pokonci drživa, da bo pol jutri do 9h spal, sam revež ni zdržal, sem ga mogla ob 20h spat dat

clock-img

18.09.2009, 23:02

clock-img

lenika

pencil-img

6143

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Se pridružujem leniki in vas obveščam, da bo jutri ob 21. uri zvečer verjetno enako user posted image user posted image user posted image .

Pa upamo, da v nedeljo tudi. user posted image

clock-img

18.09.2009, 23:03

clock-img

mk8

pencil-img

1028

Absolutno!!!

Kr ne morem spat...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

clock-img

18.09.2009, 23:03

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

paše, pašeuser posted image user posted image , pa še en cigaret sem šla ven pokadit

clock-img

18.09.2009, 23:04

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Daša gre pa spat ob 20.30 in spi potem do 9.00. Seveda z dvema vmesnima premoroma.

clock-img

18.09.2009, 23:04

clock-img

mk8

pencil-img

1028

Pivo - kaj je že to?? Si ga bom jutri privoščila pri tekmi. Saj ne bo mič narobe, ker dojim user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

clock-img

18.09.2009, 23:05

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

Pa upamo, da v nedeljo tudi. user posted image

Punce jutri se spet dobimouser posted image

clock-img

18.09.2009, 23:05

clock-img

lenika

pencil-img

6143

paše, pašeuser posted image user posted image , pa še en cigaret sem šla ven pokadit

Jaz sem danes sanjla, da sem v enem lokalu fehtala cigarete.user posted image  Jih po enem letu še kar ne morem izbrisat iz glave.user posted image

clock-img

18.09.2009, 23:06

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pivo - kaj je že to?? Si ga bom jutri privoščila pri tekmi. Saj ne bo mič narobe, ker dojim user posted image user posted image

Seveda ne. Jaz sem imela zadnjič na dekliščini in fantovščini tudi slabo vest, ker sem kadila.

clock-img

18.09.2009, 23:07

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

zakaj??? jest ne dojim več, sam sem ga pa začela pit, ko mi je začelo zmanjkovat mleka, pa so mlekarnice za nekaj časa začele spet delovatuser posted image . Je Bine vsak dan cca. 1 mesec vsak dan eno pivo spil

clock-img

18.09.2009, 23:07

clock-img

mk8

pencil-img

1028

Naša gre spat ob 20.30 in se zbudi ob 8.00, če je sreča. Ja pa tako, da prvo rundo vleče največ do 1.00 ali 1.30, potem se pa zbuja na dve ali celo urco pa pol. Sploh ne zaspi več trdno nazaj, pa dudo ji je treba v usta dajat pa smrči in se preteguje, jaz se pa itak ob vsakem najmanjšem šumu zbudim. Če sploh zaspim..user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

clock-img

18.09.2009, 23:09

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mk8, pa jo daješ nazaj v posteljico? Jaz sem Matica vedno dajala. Sedaj pri Daši sem pa prelena. Po prvem podoju ostane pri nama. Ja, me že emšo daje.

clock-img

18.09.2009, 23:10

clock-img

mk8

pencil-img

1028

Potem pa navalimo jutri na pivo!!!!

Mam eno neumno vprašanje, ampak me že dolgo matra.. Zanima me, kako naredim tisto, da v bel okvirček pride tekst od ene, ki jo hočem na primer komentirat in potem spodaj pod okvirček napišem svoj tekst? A me razumete, kaj mislim user posted image user posted image user posted image . Sej vem, da sem čorava user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

clock-img

18.09.2009, 23:10

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja nič, sedaj sem se malo umirila, zato grem poskušat zaspat. Lahko noč.

clock-img

18.09.2009, 23:11

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

a ni to fino, če že ven ne moremo it, se pa vsaj tukaj lahko v živo dobimouser posted image user posted image .
No jutri pa ta druga ex jugoslovanska saga - Srbi

clock-img

18.09.2009, 23:11

clock-img

mk8

pencil-img

1028

Jo dajem nazaj v posteljico. Ene trikrat sem jo pustila pri nama v postelji, ker nikakor nisem mela moči, da bi še vstala

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

clock-img

18.09.2009, 23:13

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Greš nad uporabnico, ki jo želiš citirat, pritisneš citiraj in nato pišeš tam kjer se zaključi spodnji quoute. Kar želiš od uporabnice spustit, enostano zbrišeš.
Sedaj sem zakomplicirala. Upam, da razumeš.

clock-img

18.09.2009, 23:15

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Nič sedaj pa res grem še oba otroka prečekirat in spat. Pa upam, da mož kmalu pride domov, da bomo jutri zjutraj imeli kaj od njega. user posted image  Hecam se, saj ve, da je tavečji njegova skrb, da ga obleče in mu pripravi zajtrk.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem