IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Hoj!
Hanuši jaz pa včeraj očitno od razburjenja nisem mogla do treh zaspat.
Bejbe, kok ste se načvekale (za nazaj sploh nimam cajta komentirat) in bravo za navijanje pri košarki, je pomagalo.

Jaz od razburjenja tudi nisem mogla takoj zaspat, sva se z mojim drla kot norca, zjutraj pa ob 6.30 auf, ko smo šli na trgatev. Midve z Manco sva se bolj crkljale, kot pomagale.
Ma sem vas ustrašila z enim stavkom, hvala za skrb

, ni nič hujšega, samo me enostavno spravi iz tira. Včeraj sem šla k moji mami po oblekico za krst s tamalimadvema (jo je že Nina imela) in je rekla da ne ve če bo šla na slavje v gostilno

po krstu (pa moj bratec tudi ne in še en sorodnik), pogreva stare stvari, ni ji všeč da sem še očeta povabila in njegovo ženo (češ da sestra, ki bo botrca se z očetom ne pogovarja in ne zastopi) - pa sta že 20.let ločena, pa k meni na obisk ona ne bo hodila, ker je tašča v spodnjem štuku in je enostavno ne prenese, z mojim

se pa še nista pobotala in gojita stare zamere in je moj še vedno full jezen nanjo in ji ne bo oprostil (pa čeprav je to moja mami). Skratka štala.....res očitanja....Ma

koga pa potem sploh lahko povabim. Nikogar. Meni pa oba - oči in mami veliko pomenita in vsaj ob takem dogodku - krstu bi si lahko v oči pogledala in si rekla - a ni fajn, ko imava zdrave vnukice? Samo žal vsi ne razmišljajo tako in bodo zamere gojili do konca življenja.
Lenika - nič ni narobe s Tomyem - z igračko, samo Kalantejo je zanimalo kje smo jo kupili. Pred leti je bila na voljo v BC, zdaj pa ne vem če jih še prodajajo....