IZVIRNO SPOROČILO: minča
lep pozdrav!
Ali mislite, da bi jo morala buditi?
Bog ne daj!! NIkar je en budi! Če se redi in so ji oblačilca vedno bolj prav, se sigurno redi in ima dovolj hrane. Bodi vesela, da ti tolk spi!! Pa ne se no obremenjevat s tem tehtanjem. Ne kompliciraj!!! Pri prvi posvetovalnici pri 1 mesecu se mora mali zredit 500g in več od odpustne teže. Torej več kot dovolj je pridobila če si sicer nenatančno a vendarla približno toliko zaznala.
Resno še enkrat ne obremenjuj se, poslušaj kvečjemu sebe in opazuj svojega otročka, na tiste pametne nasvete pa se požvižgaj, dokler je z malo vse ok in čez dan tolk jesta. Sej ni rečeno, da bo skoz tolk spala.
Bačko, me veseli, da lahko pomagam!
Tinca, mogoče se pa kak m najavlja. Naš prvi je tole delal teden preden sem dobila m. In ja, že 7 teden po porodu sem imela prvo.
Sem pa danes ugotovila, da se naš ne more prisesat, ker ima rokco tak čudno pa tudi tole dela. Tak da mu popravim rokco potem pa lepo sesa.
Lahko pa ga tišči še od prejšnjega podoja. Pa če hočeš še dojit, nikar ne dajaj po flaški, ker se čist lahko zgodi, da ne bo več hotu joške.
Tečka - super!! Kr nadaljuj pa bo!
Majana - najprej poskusi enkrat na dan in boš videla učinek. Da nebi blo prevelikega navala!
Mi imamo pa s tavečjo v torek pregled pri kardiologu na pediatriji v LJ, pa mislim, da bomo kr šli ven. Sej koneckoncev bo mali že 12 dni star. Ga bomo malo zadekali pa bo.