IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
ALINA kako sta, sta že začeli z uvajanjem goste hrane? naša bo v ponedeljek stara 5 mesecev pa mi je P v bolnici rekla, da naj nikar ne čakam predolgo z uvajanjem GH... patronažna pa lih kontra... da naj čim dlje odlašam... pol pa bod pameten....
Mojsonček, meni so v razvojni ambulanti rekli, da naj bi začeli dodajati pri 5 m, če se otroka hrani z AM. Meni je rekla, da pri 6 m ker je pač prezgodaj rojena. Vidim, da vse začenjate s sadjem...meni je namreč zdravnica rekla naj dam najprej zelenjavo, ker je drugače naj ne bi hotela jesti ko bo navajena na sladkast okus. No in sem poskusila s korenčkom (kot mi je svetovala zdravnica) in se je tako kremžila in vse ven spljuvala, da mislim, da ni niti malo korenčka prišlo v njen želodček

.
Mah bom tud jaz dala banano in jabolčka hehe.
Bačko, kolikor si do sedaj pisala o tvojem možu, vem da ni mislil nič slabega

. Verjamem, da si utrujena in vzemi si čas zase.
No midve sva pa danes imeli fizioterapijo in je bilo kar zanimivo. Malo so mi pokazali vaje na tleh in pogledali kako se premika in ugotovili, da je vse v najlepšem redu in da je "ne vleče na nobeno stran" kot so sprva mislili. Drugače pa mi je odsvetovala kengurujčka (sem ga mislila danes kupit) in je rekla naj raje malo počakam in kupim dober nahrbtnik...no ja...pa plavanje s Fredovim obročem je tudi odsvetovala...pa ne zato, ker bi kakorkoli škodovalo, bolj zato ker naj ne bi imelo nobenega učinka in da je bolje, da greš z otrokom sam v bazenček in se malo namakata. Pravi, da je to stran vržen denar. No evo, pa imamo še mnenje fizioterapevtke, ki je spet drugačno od drugih

. No pa saj sem pričakovala, da bo tako....LEP DAN ŠE NAPREJ!!!