IZVIRNO SPOROČILO: deja777
ali ste že vse dale zimsko vrečo na voziček? jaz jo bom verjetno danes, ker se mi zdi kar mraz zunaj.
Žijvo, punce.
Meni se je tudi zjutraj zdelo zelooo mrzlo, smo imeli strašno slano (pa včeraj je nekdo nameril -4). No, do pol 11h, ko sva šla ven pa se je že pošteno ogrelo.
Jaz imam Srečkota še vedno v košari in je pač bolje zaščiten kot v športnem delu. Zaenkrat ga imam oblečenega tako kot notri (kratek bodi, bombažna dolga majca, bombažne hlačke oz. "žabice"), čez pa malo debelejši pajacek iz blaga (videti je kot dve plasti blaga in minimalno polnjenje vmes). Bombažna kapica in termo štunfki. Ko sva hodila ene 5 min po soncu, pa je že začel sitnariti in sem snela kapico.
Ker pa mu bo tale pajacek kmalu premajhen, sem mislila, da bi mu Miklavž prinesel tegale:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X44&p=788&s=13&n=Childrenswear Ker pa mamo zebe

, smo imeli danes "modno" revijo. Malo sem premetala cunjice, ki sem jih dobila za SRečka in probali tudi zimski kombinezon. Sem ga dala v kombinezonu tudi v voziček, ker mu je košara še komajda prav. Pa je bil po minuti že strašni jok in je bil revež po glavici čisto prešvican

. Zimsko vrečo imam, pa je zaenkrat še ne bom uporabila.
Se mi je pa kar kamen odvalil od srca, ker bomo lahko uporabili podarjeni kombinezonček. Je št. 80 in mu je še prevelik. Ampak malo bo še zrasel, malo bomo pa vihali rokave in ne mislim zapravljat za novega.
Na pokopališču sem bila pa včeraj (pri moji mami), mož gre pa še danes (k svojemu očetu), midva s Srečkotom bova pa doma:)