IZVIRNO SPOROČILO: manna
mk8 tudi meni vsi (mama, kolegica, teta, babica) govorijo da sem nora da ji ne dam malo sadja, špinačke..itd. Pa sem jim že stokrat povedala da dojeni dojenčki pač lahko počakajo na GH do 6.meseca. Tok me razjezi! Potem pa še taka pripomba: "Seveda ima komaj 6kg ko pa ji nič ne daš za jest!" Ponoriš res!!
Punce po eni strani vas čisto zastopim, po drugi pa dajte ve tut svoje mame. Jaz sem se skorajžla in že jeva GH, ker imam že 10 let staro Hano. Vem kako je bilo takrat in Hani ni bili nič hudega. Verjetno, če bi pa sedaj imela prvega, bi pa ravno tako delala kot ve. Zastopte pa svoje mame, ker 20-30 let nazaj je blo pa sploh vse drugače.
Imam tudi jaz sosedo, katera ima prvega otroka, pa tut ne more verjet, da jaz že GH dajem, ker je napumpana s podatki, da ji že malo škodi

. Sam, če ji jaz ne solim pamet, da bi že lahko kaj jedla, pol naj tudi ona mene pusti na miru.
Je pa ena stvar hecna. Pri Hani niso nič kaj preveč propagirali razne rižolinote..., je najin P rekel, da je to cement za črevesje, sedaj mormo pa tko vse pazit, če pa se zdi, da je otrok lačen, ti pa vse pametne glave našega zdravstva, takoj Te kašice uturijo
Sva pa zdele ravno s sprehoda. Po najhujšem nalivu, Bine ja pa tako užival, ker je po prevleki ropotalo. Najprej je spuščal vse mogoče glasove, potem je pa zaspal, kar se nam v vozičku zelo redko zgodi
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 6.11.2009 12:37:55 >