20.07.2009, 09:46
5621
"Midva sva pa Jureta zdaj skopala, pa nohtke sem mu končno postrigla, se je zadnjič do krvi spraskal... Zdaj je zadovoljno zaspal in upam da bo vsaj tri urice tako. "
Kar do krvi? Božček, no naši smo nohtke tud že postrigli ker se praska kot nora
. Majana79 se bom še jaz kaj od tebe naučila
, to s flaškami. Sicer jih še ne rabim, ampak vsak nasvet prav pride
. Bačko a mala že kaj opazuje igralni center?
Mi smo ji kupili za na voziček in lupinico tole, je bilo v klubski akciji in že kar maha z rokicami po zraku
in gleda kot čukec
: (imajo tudi za fantke
)
Tole zvezdico je ati včeraj usposobil še od Nine in je prav opazovala vrteče se medvedke na stropu in poslušala uspavanko zvečer.

, verjamem da ti je hudo, ampak tako kot so ti punce napisale, enostavno so eni otroci zahtevnejši od drugih. Jaz tudi nikjer nisem še bila (največ smo prišli do trgovine skupaj, ker v avtu zaspi, za 2 urici ostali pa hodijo po piknikih, izletih, ipd.), po drugi strani pa razmišljam, da je mali star dober mesec in da tudi on rabi svoj ritem, pa da se navadi na ta svet. Jure je recimo v povprečju veliko bolj 'priden' čez vikend. Zakaj? Ker je moj doma in točno vem, da če bo sitko, mi bo on pomagal in poskrbel za njega, tako kot prej npr. ko sem zadremala, ker sem ponoči zelo slabo spala. Se mi zdi da podzavestno želim da bi bil 'priden' čez teden in da bi bilo vse tako, kot si jaz želim, potem pa ni, in sem nervozna, kar je pa slabo za oba. Njega, ker ga obremenjujem s tem (otroci pač mamice čutijo, če hočemo to ali pa ne) in pa zame, ker se grozno počutim.
oba poslala...no in sedaj se skušam pa z mojim zmenit in mi gr obere, da je kao mare itak tak, kot je zaradi mene, da nisem normalna, da itAK ON LAHKO GRE IN NAJ JST MALO PAZIM....pa naj gre k
???? Meni je čez vikend tudi dosti lažje, ker vem, da nisem "sama za vse".
in sem krvavela že več kot 6 tednov...najprej zjutraj sem malo nahranila, že prejšnji večer pa sem si izčrpala mleko za en obrok. Tašča je prišla popazit malo, mene pa je moj peljal v bolnišnico. Najprej so me sprejeli, nato pregledali, naredli UZ, nato pa čakanje
.
, bi morali oni rodit enega ali dva otroka in mamo špilat, me ženske bi jih mogle pa ignorirat - vsaj en dan pa bi videli kaj je to pomoč
- naša
nima mere in bi jedla in jedla, potem pa kupčkov ne podira, kolca....