IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
tud pri meni kot pravi majana...ko se začnejo krči pa tečkanje ko ne veš več kako bi
obrnil, ko iz dojenja podiranja kupčka in previjanjapreideš spet nazaj v dojenje... takrat tud me mal pade vse skup in si mislim da je bla moja predstava o materinstvu zgrešena.
Kako znano tole zveni
No, pa tudi tečkanje enkrat mine in ko se sončki zasmejijo, je vse pozabljeno, kajne?
S Srečkotom sva tudi danes bolj slabo začela dan. Vstal je že ob 7h, potem pa pogosto dojenje, 3x mu je že na boku premočila plenica, vmes jok...do 12h, potem je pa končno spet zaspal in zdaj že hodim gledat, če je z njim vse ok
Sem se prav zverzirala, da v pol ure, kolikor ponavadi spi čez dan v kosu, naredim vse kar je treba. Je pa res, da imamo bolj hitra kosila. Mi je pa do sedaj uspelo skuhati/pogreti kosilo še skoraj vsak dan.
Plenice: trenutno kombiniram pamperske in DM babylove. Te mi kar dostikrat premočijo na boku (danes kot zakleto čisto vsakič), ker so v pasu malo nižje od pampersk. Toliko v "svarilo", če katero slučajno mika, da bi jih probala.
Danes sem oddala vlogo za
vrtec za našega korenjaka. Upam, da dobim varstvo 1. 6. naslednje leto, drugače bomo bolj na tenko piskali zaradi iskanja zasebnega varstva. So mi pa po tel. rekli, da bo vloga obravnavana verjetno šele v začetku aprila 2010 - z rednimi vlogami za naslednje šolsko leto. Se mi pa vlogo splača oddat čim prej, ker velja tudi pravilo "kdor prej pride, prej melje".