IZVIRNO SPOROČILO: Janci F
Jaz imam pa spet eno vprašanje in sicer ali kakšna od doječih (delno ali polno) mamic hodi na kakšno rekreacijo.
Jaz namreč resno razmišljam, da bi se lotila teka, ker ga resnično pogrešam.
Malo me je pa strah, da bi mi zaradi tega zmanjkalo mleka.
Janci - jaz začnem drug teden z aerobiko - ni panike, zdej ko je dojenje utečeno. Vsaj pri meni pri tadrugi ni bilo problemov. Mal je samo zoprno, ko pri skakanju in tekanju prsi bolijo, če jih orng ne zvežeš.

Se kr pozna, da so polne mlekca. Drugače pa jaz tudi komaj že čakam, da se malo razmigam. Zdej pri Urbanu mi še na sprehod ne rata vsak dan it. Je tolk dela, če hočmo vsaj približno normalno funkcionirat. Tavečjadva sta zdej spet tu blizu v vrtcu, tak da bom kdaj tudi peš po njiju šla.
Manna 
ne, tele kosti se nikoli ne spravjo čist nazaj!! Jaz sem kr nekaj cot šparala kr nekaj časa, potem sem pa obupala in jih podarila naprej...Ni pa rečeno, da je pri vseh tako.
Mi smo pa danes fino spančkali do enen 4 pa potem ob 7 smo jedli, pa še kr spančkamo. Pa včeraj je cel dan spančkal! Zgleda, da je tale naš tretji res čist kontra od prvihdveh - priden sto na uro, pa polna luna ga ne zmede, pač pa uspava! Mogoče bomo pa še zobke lažje preživeli. Pri prvihdveh smo namreč do zadnjega zoba vedli kdaj pride! Šele pri nekje 2,5 letih smo spali celo noč brez bujenja. Zdej pri treh pa tudi Maruša že potegne do sedmih zjutraj...bližje kot je šola, dlje spijo!