nic! po mojem tud, ce bi ze mela popadke, bi se u momentu ustavili....
ja, aprilcica, lepo je ja da skrbijo za nase otrocke. sam ko sem pa vprasala ,ce mi bo pripadala ta izredna socialna pomoc, ko se bo zdaj nakazovala, je bil pa odgovor: NE!
pa sj, nimam kj rect, tuki pr nas so ful prijazni.
mam pa se eno fajn zgodbo s policaji: hahahahahahaha
1x je moj zabluzil. ampak, ornik zabluzil. tolko, da sem sla na policijo vprasat ce se je kaj zgodilo

no,valda, zgodilo se ni nic, razen hektolitrov pira.....in cez kak mesec se naslika nas vaski šerif(pac policajka, ki nos vtakne kamor ga lahko). me je prisla zaslisevat, kako smo, pa ce sva z mojim v ok odnosih, pa ce me tepe pa take bedarije......
pa se 1:
kake 2 leti nazaj sva si sla z mojim dat duska v eno diskoteko. 100 m od bajte(na zalost je zaprta zdaj. bi udarila kak trebussni ples)mala 2 sva dala mojim starsem v varstvo. in valda, da sva se ga nacukala.....u tistem pa racija.ok, nic narobe. spokava domov.
pol pa: POSLUSTE TO:
delat sem zacela v eni firmi. cez kak teden, pride do mene šef, al vodja oddelka in rece naj pridem malo ven. In glej ga zlomka: pred vrati stoji nasa dobra stara Lidija(t.j. ta nas serif) v uniformi, z zapisnikom v roki. prosetala cez celo tovarno, da so jo ja vsi vidli in valda gledali za njo do koga gre.
mene kap zadela. me je zacela sprasevat kaj sva v soboto delala v diskoteki in da je videla da nisva bila trezna. pa kje sva imela otroke. ce sva same doma pustila

. vzela vse podatke od malih. pol se sprasevala kje sta bila. povem pri mojih starsih. uzela od njiju podatke, da bo preverila!!!!!
OMFG!
jaz pa ravno zacela delat. si predstavljate sramoto?
ja za drnulo pa ayo pa stiskam pestke!!!!