Oooo, modrasmotka - čestitke za Kajo
Tole je bilo pa na hitro, zjutraj si bila še v enem kosu - super, bravo!
Se pozna, da je vikend, količina napisanega je kar obvladljiva, kar med tednom ni šanse!
Mi smo pravkar 4 brancine zmazali, so bili danes ulovljeni in takoooooooo dobri, da se nam je kar mešalo, moj
jih je pa božansko zunaj na žaru spekel, pa malo krompirčka iz pečice, pa salatka... uglavnem kljub pregrešni ceni se je res splačalo, kaj pa vem kdaj bova spet na tržnici, upam, da naslednjo soboto nikakor ne!
Tejči, meni bi se čist zrolalo, če bo mi moj kaj takega naredu! Moram ga res pohvalit, je zelo uvideven in me včasih skoraj preveč špara. Včeraj so se oglasili eni znanci, ki meni niso preveč po godu, pa se mi ni dalo z njimi ukvarjat. Jim je rekel, da spim in jih zadržal zunaj hiše za tisto urico dokler niso odšli...
Kaj če mu razložiš situacijo, je res ne more razumet??? Kaj pa če se enostavno uležeš in ne narediš drugega kot najnujnejše za svojo in Larisino prehrano, za čiščenje pokličeš čistilko, če ti tvoj noče pomagat? Jaz nisem prav nič bolna, pa si ne predstavljam kako bi počistila in pospravila celo stanovanje, kaj šele z vročino in vnetjem zraven! To enostavno ni fer in tega ne smeš dopustiti!!!! Pa sorry, res je lahko pametovat - upam, da ti uspe situacijo čimbolje razrešiti!
Aprilčica, daj uživaj danes, napleši se, vprašanje kdaj bo naslednjič? Fajn, da z rokico od tamalega ni hujšega. Jaz ne bom nikoli pozabila, ko se je moja Duna, ko je imela 2 leti, v šotoru na kampiranju spekla na plinski svetilki, ki jo je prijela z obema rokicama. Potem je pa imela na vseh blazinicah prstkov mehurje, revica...
Lucy, mogoče pa tale ricinus deluje komaj takrat, ko je detece pripravljeno za ven. Moji punci sta pa že planirali, da ga moram pojesti v torek zvečer, da rodim v sredo 12.!
Me pa vsak dan nagovarjata, naj spečem rabarbarino pecivo, ki sem se mu nazadnje prav s težka odrekla, zdaj pa res ni slaba ideja, sam kaj k rabarbare nikjer ne prodajajo!
Midva z
sva pa danes s tržnice privlekla 30kg pelatov, tako da bo kar veselo s pripravami šalše. Upam, da bo v skrinji dovolj prostora, da vse not spravimo. V steklene kozarce se mi pa tako ne da vlagat, je še velik več dela s pranjem in razkuževanjem...
Dršte se, še posebaj, če se katera odpravlja v Rim!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g