sasa84, jaz uporabljam intimno milo od Bionsen. Prej sem enga druzga, sem ga v lekarni kupovala, pa mojemu ni bil vonj všeč
Od tega mu je pa všeč in nimam nobenih težav, tko da imam kar tega. Aja, uporabljam pa ga redno vsak dan pri tuširanju.
Ja, rok imam 19.8., takrat kot naslednji pregled. Samo moja G je rekla, da bi bilo dobro, da bi zaradi medenične lege rodila pred PDP, zato mi je danes šarila tam spodaj, samo jaz nič ne krvavim in nič, tko da dvomim, da je imelo kakšen učinek. Tako, da če dočakam naslednji pregled me bodo potem baje kar v P poslali na pregled za sproženje. Itak morjo pa pri medenični za sproženje baje bit idealni pogoji. Ne vem, bomo vidli. Meni se še kar ne mudi
Cavalierka, meni se tudi niso nič joške povečale med nosečnostjo. Ampak modrce sem pa dobila v Mullerju (B košarca). Sej mogoče se ti bodo pa potem povečale, ko bodo polne mleka.
zima, držim pesti, da boš čimmanj časa dihala jutri!
Zdele 2 dni sta pa datuma, ko res nočem it rodit. Jutri ima rojstni dan naša šefica, ki jo noben ne mara, v petek je pa 4. obletnica smrti moje mami in res ne bi rada rojstne dneve malčice na ta datum praznovala.
A katera ve kako hitro lahko MV sam od sebe napreduje iz trdega in zaprtega do pripravljenega za akcijo?
Jutri moram pa šibat v Hofer po potiskane tetra pleničke.