Pozdravljene moje
!
Pa je še en pregled mimo. In spet so me razp****! Tokrat sem imela kao UZ, samo to pomeni UZ in popolnoma NIČ drugega - niti pritiska mi niso izmerili niti stehtali, kaj šele pregled urina, krvi, kljub temu, da jemljem železo in bi po moje morali kontrolirati ali je doza ustrezna, utri pa enkrat prej tudi ni bil čist bp! Mater, naročila me je pa komaj čez 1 mesec, se pravi da bo od zadnje kontrole minilo kar 2!!! meseca. In takrat bom praktično že v 9. mesecu. A naj ne bi že v 8. mesecu boli pregledi na vsake 2 tedna? Ma kriza, sem bom kar zmislila, da me nekaj ščipa pa ma da me ornk pogledajo!
Mi je pa celo izmerila MV - prvič! In to z navadnim UZ, kar preko trebuha. Pravi, da je dolg dobre 4cm in lepo zaprt. Tako da je to OK in imam žegn da se lahko mirno kopam.
Ja sams, vse naj naj
! Najlepše darilo pa dobiš avgusta!
Ayo, si le dočakala dopust
, zdaj se pa spočij, uživaj in se posveti svojemu mulčku!
Sanikaa in Ayo, zaimivo je, kako otročki različno sprejemajo prihod novega člana. Prav je, da se jih nanj čimbolje pripravi, knjigice so res fajn za to. Reakcija je pa najbolj odvisno od karakterja otročka. Mi smo imeli veliko srečo, da Živa nikoli ni bila ljubosumne narave in še zdaj ni. Če bi bilo obratno, bi imeli pa ogenj v strehi!
Ma je bilo tako hecno, preden se je Duna rodila smo šli v trgovino z igračami in hoteli kupiti dojenčka, da bo tudi Živa imela svojega. In jaz gledam, pa se mi vsi zdijo tako mali, kar neke igračke, jaz sem pa hotela takega v naravni velikosti. Pa mi prodajalka razlaga, da je kao eden pravi, jaz pa njej, ma ona je mlada in ne ve, kakšni so ko se rodijo, jaz pa itak da vem, ker sem že rodila. In potem izberem, pa doma vidim, da piše, da je velik 62cm... ga je revica Živa komaj dvignila, ker je bil skoraj tako velik kot ona...
Sicer pa je skrb, da bo otroček s prihodom novega člana za kaj prikrajšan, popolnoma odveč! Čisto naravno je, da si starše delimo, kakor tudi vse ostalo v življenju. Mislim, da je to tudi bolj zdravo za osebnostni razvoj, kakor da imaš vsedno vse na voljo.
Opatija, ti verjamem da te čist razp***
! Sam kriza pa je, če si od njih odvisen in jih ne smeš kar lepo nekam poslat, kamor bi si zaslužili - ti se kar tukaj spucaj... Pa res upam, da se ti zadeve poštimajo pred dopustom!
M1987, ja čestitke, lepa nevesta ni kaj! Jaz bi se tudi še kar enkrat poročila z mojim
... škoda ker sem se že zdavnaj...
Plavanje z
se pa meni tudi zdi super! Se moram pozanimat, če tle na obali tudi kje to izvajajo. V Žusterni se mi vsekakor zdi za kaj takega preveč umazana voda.
Zdaj pa moram tudi jaz že šibat, gram na jogo, joj kako mi to paše, sem potem čist prerojena!
Lepo se imejte in se tipkamo kaj jutri!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g