Vidim, da smo še vse tle na broju
... edino sams, kje si?
anč: oh, tudi mene dajejo taki fleši, pa sanjam, da me kaj boli, pa mislim, da je res, pa vse sorte že blodim.. oh ja... pa kr bi rodila, pa pol ne bi še, pa strah me je vsega, bolečine, pa poteka, pa kje me bo zagrablo, pa kako bo pol.. ti je to znano?
Tjaša J: tudi jst sem imela danes spet vrtoglavico, samo sem prepričana, da je zaradi vročine in sopare... ker me je pošteno matralo, pa je minilo, ko sem see malo ulegla v normalno temperaturo, tako, da očitno nisem več primerna za klatiti zunaj....
kerala: fanj opravi! saj nevem kako je po drugih porodnišnicah, baje pr nas čakajo 9 dni čez pdp, pol pa akcija...
arwen: priden tvoj fantek... da sam tolko hodli, pravi hribolazec je!
hel32: jst imam že zdaj noge fanj otečene, sem ko en kup nesreče že zdaj.. ne pomaga več ne čaj, ne mazanje, skratka nič.. dobro, da gremo jutri spet v hlad, da si bom malo oddahnila, ker kar pomaga je edino menjava klime.. tle v dolini je res grozno... uffa, še malo...
tulpek: glede herpesa, nimam pojma... jst sem imela enkrat kmalu po Jakobovem rojstu eno hudo srranje po obrazu in dokler niso ugotovili ali se prenaša ali ne, sem hodila z masko okoli.. je blo res grozno, ampak HB se je lepo končalo.. glede herpesa pa nisem zihr, jst ga tudi nisem še imela, trkammmmmmmmmmmmmm
Mi smo iz trgovine, svakinja je tle, bomo nardili kosilo skupaj, zvečer pa itak pečenje, obvezno...
Kuham za malega mineštro, ma bo za večerjo, za kosilo bo kaj drugega, ampak nevem še kaj... Perem cunje, likat se mi ne pa ne da, je že prevroče...
Pazite nase, pridem nazaj.