IZVIRNO SPOROČILO: sligica
Kateri naj bi bil ta grozni dr, ki je jutri in pojutrišnjem dežuren v IZ? Morda J.R.?
Ojla, tudi mene to zanima....samo po začetnicah ne vem, kateri bi to bil. Če je samo eden s priimkom na R vam povem, da pri njemu fuuuul pomaga, če poveš, da poznaš koga, ki ga tudi on pozna. Potem se obrne za 100°. To mi ni rekla samo ena, tako da ....
kerala, upam, da se počutiš boljše! ne se sekirat, nekatere smo še tukaj, se bomo skupno spodbujale. Včeraj popoldne nismo bili na plaži, smo bili na enem pikniku in smo se skuhali.... Lahko bi šla danes, zdej pa res moram izkoristiti vsak dan!!!
Čestitke
gabi, Dorca in 5ra83 za vaše štručke!!!
hvala tudi
Alisi in
Tanchy za porodne zgodbe. Sploh ne morem verjeti, da smo že na koncu

, kot da bi šele včeraj upala na +....
anč, te po malem živčki dajejo?

in drži se!!!! Mogoče pa boš še hitro hitro pestovala....
Muca83, tudi tebi upam, da se bo izteklo vse OK, sej bo, drži se....
aprilčica in
hel32, vidve pa ste še tukaj, ne? Pa
tulpek tudi, očitno, ali pa je šla laufat???

Ej, mene ne spraviš tečt NIKOLI v nobenem stanju. Edino mogoče sedaj, ko je mali ful radoveden in moram kaj poteči za njim, ker mi beži po cesti. Ampak tek iz dna duše sovražim. Vedno sem bila najslabša v teku, mogoče sem bila slabša samo še pri tisti igri med dvema ognjema....ah koliko (grdih) spominov

...
miska pa je po mojem v akciji. Po mojem bo iz porodne sobe kar malo za računalnik šla, da nam javi, da je rodila

... pri njej je vse možno!!!