IZVIRNO SPOROČILO: eee35
jaz pa user posted image nisem dobila na dojenje, ful mi je škoda, ampak zgleda, da je to odvisno od tvojega stanja po posegu,
Ja, ziher. V prvo, pri Neci, tudi jaz nisem dobila Nece v roke, sam mal so mi jo pripeljali še pokazat, takrat sem bila čist paf, takrat so mi orng poglobili EA in nisem bila čist ta prava, še glas sem imela tak, da me je komi kdo slišal, še sama sem se komi, še premaknit se nisem mogla in za povrh sem kar naprej jokala

... ma čist drugo kot zdaj, ko sem bila res 'čist pri pameti'. Enako zraven še ena, ki je bila povrh zgovorna kot raztrgan dohtar in se še fotografirala in na veliko telefonarila ... ja, je imela privilegij, ji ni noben težil zarad telefona, verjetno, ker je bila sicer ena od sester v porodnišnici
Mi počasi prihajamo v ritem. Z Neco namreč

, Hana ni noben problem. Vse postaja tako lepo

, da bi za zmeri ostala na porodniški in ... bi kar mela še enga čim prej ... joj ko bi se slišala pred ene tremi leti
Imamo vedno manj joka,skor nič več, tud za spat zvečer postaja lepo, čeprav se v postelci tiščimo vse tri (mojga ta teden ni doma). Danes je Hana zaspala meni na trebuhu, Neca pa tesno privita k meni ob strani, ko sem nekako utegnila še knjigo držat in brat Rdečo kapico in ...

... al sem morda še mal na hormonih

Ja pa pozno je, pri meni za prmej drži pregovor, da ima noč svojo moč, mi vse udar ven