Ojla drage moje!
Končno sem se uspela spraviti spet malo za računlanik, da vas preberem. In evo spet lepe novičke...
Blanč
ČESTITKE na kvadrat! Tebi in očku! Zdaj se pa čimprej porihtajte pa domov uživat poletje!
sams, ma saj sem bila na tržnici v soboto, samo tako zelo na hitro, ker se mi je mudilo, je imela Živa zaključni nastop od harfe.
Alisa, čestitke za uspešen shopping!Kar ni konca teh seznamov, kaj?
cowgirl, sem ti kar malo fauš
, da imate s kolegicami trebušče istočasno - jaz te sreče nisem imela niti prvič niti zdaj.
Aprilčica, uau, zdaj pa samo še 3x v službo, in za konec še izobraževanje
- ma so res hecni! Sem pa prav vesela, da je vaša fešta 100% uspela - ob toliko pripravah tudi ne bi moglo biti drugače! Ja, tamaučkom se pa res dogaja ob takih prilikah!
Blagor dopustnicam...
Ayo, zdaj ste verjetno ravno na poti, ma ti res privoščim, da se fajn spočiješ! Upam, da bo menjava zraka dobrodejno vplivala na tvoj spanec! Sardinija... mmmmmm....
Opatija, spet dva tedna odklopa, pol pa samo še malo...
go_ta, uživaj na Pagu! Lepo, da se nam še od tam malo javiš
! Pa čestitke za
, velik korenjak je že, ni kaj!
zima, uživaj na Hvaru!
Mi imamo pa od petka naprej novo družinico doma. Goskama sta se namreč izvalili dve mali rumeni goskici, joj, ju čuvata k zmešana, sta mojga
skor skljub+vala, ko ju je prinesel nam pokazat (sta tut sicer čist divja in razen njega tja nič kaj ne zahajamo. Pa še enega novega pernatega člana smo dobili - pava! Pa nam je še isti dan pobegnil, še dobro, da ga je soseda naslednji dan pri svojih kurah našla... ma se dogaja...
Glede izračuna porodniške pa bodite kar se da previdne - vsaj tiste, katerim bo izračunana iz prihodkov različnih virov. Sodelavec mi je namreč včeraj povedal, da so njegovi ženi narobe izračunali višino, so kar 4 mesece porodniške "pozabili" upoštevati
! Dobro, da je opazil, dobila je celo povrnjeno, ker so priznali napako.
Včeraj sva bila z
v Ljubljani. Najprej sem šla na "izlet" v službo, odnesla papirje, da mi izpolnijo obrazce za porodniško. Potem pa sem se še "na hitro" oglasila na našem oddelku, pa so me takoj pohopsali pa sem 3 ure na sestanku sedela! Joj, sem se res glih tapravi trenutek pojavila...
Pred odhodom pa sem spet svojega zvlekla v BC, samo tako malo pogledat, mi je bila všeč ena posteljica na internetu (ki je bila ravno v akciji), pa sem jo hotela še v živo videt. Potem pa prodajalka reče, da je akcija potekla, pa sva šli na internet gledat, tam je pa še bila. In sem jo potem, ko sem prišla domov, TAKOJ prek interneta naročila - in seveda še posteljnino, pa brisačko...
Mimogrede sva se pa še oglasila pri vozičkih, malo povprašat, kako je kaj z dobavo našega Mutsyja. In glej - so me klicali že 3.6., samo se nisem oglasila, ker se bila na telovadbi! Iskat ga gremo naslednji teden
, moram prej na banko po gotovino, ker dobim 5% popusta.
Tudi s kolegom sem se še enkrat dobila, da sva dokončno definirala kakšna bo previjalna miza. Mislim, da se je je danes že lotil.
Tako, kar ne morem verjeti... glavne stvari so praktično zdaj "pod streho", še malo pa se bo gnezdenje tudi pri meni zaključilo.
Evo, sem vmes še par službenih mailov napisala, zdaj grem pa moje punce malo pocartat...
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g