Jutro
Vidim, da nimam samo jaz čustvenih izbruhov,tejči, sem tudi jaz konkretno tečna in kr me na trenutke pikne in kr
neki obiram pa sem sama sebi tečna, ker me trebuh vedno bolj moti, ker se ne morem več naspat normalno, po celo noč jamram, ko se obračam,
jaooooo, malo še pa bomo kaj druga jamrale! Ja sobica je počasi v planu tam konec meseca bo gotova!
Aprilčica, mene tudi boli levi kolk, ker me naš
ne pusti spati na desnem boku, me ornk zbrca,ko se uležem tako, da mu ne paše, in ponoči jamram
ko 100
, na hrtu pa tudi ne morem spat ker potem ne morem dihat, eeh, tak ti je to, nosečniške radosti, včasih me je kr strah, kako bo potem ko bom v 3 noseča, čez kake 2 leti
Zobke pa le pazi, vem, keko je ko boli!
Sem pa včeri iz košarice za voziček in lupinice vzela prevleke, jih oprala in zdaj lahko lepo v miru počakajo na uporabnika!
Jaz tudi moram danes malo generalke nardit po bajti, kopalnico zribat, razkužit, tla pomit, likat,beeeeeeeeeee, potem pa jovo na novo,
pa drugi teden boma še okna prebelila na novo v sobici, pa en kup krame je ven za znosit, bom spet pucala ko obsedena, se mi že zdaj ni!
Glavno, da bo ob pravem času gotovo.
eee35, ti, ti, saj, meni se tudi kr naprej neki lušta, pa se moram pazit zaradi sladkorne, saj bo.
Tam spodaj meni še kr gre poštimat, po občutku,lepo počepnempa gre,včasih me dragi, včasih sama, se morm pohvalit se ne urežem, si pa smešna
, ko se komentiraš,malo bolj počasi to delaj!
Nič se grem malo Fato
Helena