IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa
Mislim da je eee pisala da je njej edino notranja pnevmatika za samokolnico zdržala
. !
To sem bila jaz

. zdej si ga bom tudi pripravila, dragi ga mora napumpati. je zelo grd (pač črna guma), ampak najboljše, kar sem sprobala. Tisti otroški so en shit.
Muca in
Alisa, upam, da se otročički obrnejo

. Dejmo jim še nekaj časa, izgleda, da so trmasti

.
aprilčica, kaj sta se že končno zmenila za ime za

? Spomnim se, da je vsak imel svoj "seznam" imen...
Joob, super za zavarovanje, krasno. Pa bosta nepričakovano dobila še novi avto, kar tudi ni slabo. Sploh pa se jih zdej splača kupiti, ko ti jih praktično v hrbet mečejo.
Jaz sem pa tako zaspana.....

..... Za razliko od
Ayo (bogica ti

), bi lahko spala non-stop. Samo kaj ko še delam (še slab teden in konec

) in ko pridem domov se ne morem niti uležt, ker pojemo in gremo okoli 18, 19h na plažo z malim in ko pridemo domov, zrihtamo njega, nas, kaj pospravim in je že 23h.... Jaz bi pa lahko že ob 20h spala, tako sem crknjena. Zjutraj pa ob 5h budnica

. Danes sem kooooomaj vozila.
Moj dragi mi je rekel, da se mi je trebuh spustil, jaz sem mu rekla, da upam, da ne, ker hočem biti noseča vsaj še 1 mesec.
Aja,
hel32, moj

pa ful rad hodi v trgovino. Mene je meso vedno sram kupovati recimo, ker imam občutek, da imajo tej mesarji ful naštudirano, kdo obvlada in kdo ne (in moj dragi doooosti bolj obvlada meso kot jaz) in me je vedno strah, da me ne nategnejo. Najlepše pa mi je, ko gremo vsi skupaj in si potem privoščimo še kavico

. Ah, kako sem zadovoljna z malim

.