Ojla pupike!
Danes bo pa spet vroče, napovedujejo, daz se že zdaj prekladam, bom glihkar klimo zalaufala...
go_ta je pa res sumljiva...
miška, si sprožila debato o cigaretih - tudi jaz se tu pa tam prekršim, pa vidim, da poleg tebe nisem edina! Prvih 6 mesecev sem bila pridna, zdaj pa ob kakem čveku al pa zvečer z
kakega prižgem... Mater je tale odvisnost grozna. Sem že nekajkrat "nehala", pa vedno spet začela. Samo res pa se čuvam, da mi ne uide izpod kontrole... čez 3 v enem dnevu nisem prišla. Upam, da ti s tabletami uspe, pri meni se te stvari žal ne obnesejo. Tisto fizično potrebo kratkoročno res ublažijo, samo jeklena volja je edino, kar tudi dolgoročno zagotavlja uspeh! Pa ne, da te hočem strašit... sorry...
aprilčica, samo da so te poštimali! Je moglo bit pa res hudo, da so te tako našopali z železom. Koliko si ga pa imela? Hudiča, tale teranček, pa tut refošk, res ne zadostuje...
sams, zdaj si pa ti tudi doma, kaj? Zdaj pa kopanje na full...
Flora, moj trebuh se po porodih nikoli več ni spravil popolnoma v izhodiščno lego. Bil je sicer raven, vendar ne več tako čvrst kot prej. In čim sem pridobila kako kilco, je šla vedno najprej tja. Res pa, da se z vztrano vajo verjetno prav vse doseže!
eee, držim pesti močno, da se mali končno vda in obrne kot je treba - zdaj te verjetno glih "obdelujejo"
Bodite kje v hladu danes, pa cartajte svoje bušije, dokler jih še imamo!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g