Večer,
alora najprej čestitke šivilji za babnico Hano
bravo mami in tatko!
miska: ja, malo zmede je res blo, tudi jst sem mislila, da si rodila ti, ampak me je begalo ime, ker si rekla, da bo vaša bejba Nina
sanikaa: doborodošla nazaj! tle smo te pa imele na sumu, da si šla rodit.. super, da ste uživali povsod kjer ste dopustovali, vključno z poroko
eee35: ah, ne glede hrane, no... mi smo šli prej ven z malim, kao na sprehod in mimogrede sva še bureke vzele in se tle doma nažrla, kot, da ne bomo nikoli več jedli... tako sem sita, da imam občutek, da mi bo trebuh kr razneselo... dete pa notri nori
simonalokar; nič ti ne zavidam, da imaš doma motorista, res ne... ampak saj ne moreš pomagat.. edino kar pomaga je, da misliš pozitivno in bo vse ok... a popadke že imaš? bo kmalu akcija?
drnula: jst ne grem več na vago, zdaj sem polna vode, to čutim in vem, in se raje ne grem vagat.. upam, da bo tako kot prvo, ko sem pol izgubila vse kar sem pridobila, z porodnišnice sem pršla z 8, še tri so šli po sami od sebe, ostali so mi pol še trije, ampak tudi tisto je šlo v 9 mesecih dol, brez matranjana in dijete.. je pa res, da sem bla vedno bolj suhica, 51 kg na 165 višine, srčno upam, da bo tokrat tudi tako ali pa vsaj podobno.. sicer pa bistveno je, da so naši otročki zdravi, ne?
Mi smo se lih prej pogovarjali, da kje bomo ko me bo prijelo, ker smo taka nomadska familija, malo v dolini in nmalo na hribu.. v prvo ni blo panike, sva popoklala kufer in šla, zdaj je pa še Jakob tle, ki ga ne moreš kr pustit...saj so none, to itak, ampak mene kr že zdaj duši, ko ne bom z njim.. sicer sem pa imela generalnko ko sem bla v bolnici od pondeljka do srede..
Nič, grem na kavč, oziroma pod tuš in pol kavč.
Pr nas je še ful toplo... a veste kaj me prijemlje? da bi šla enga skadit na balkon..
se mi zdi, da me živčki že dajejo in da je to od tega.. tudi tik pred dnevom d za Jakoba je blo podobno.. oh ja, trenutek resnice se bliža..