writing-img

RE: Mlade mamice

clock-img

31.10.2009, 10:11

clock-img

Snoopyka

pencil-img

594

IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

Ojla...

Jaz sem na nova na tej temi,.....user posted image , pri 18 sem rodila punčko Leilo...Tako, da sem mlada mamica...user posted image
Sedaj imam jaz 19 let, Leila pa bo v ponedeljek stara 11 mesecev (rojena 2.12.2008)...

user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

clock-img

01.11.2009, 11:19

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Snoopyka....mlade mamice nič ne čvekate?user posted image  Na vsaki temi, na kateri sem jaz, je tako malo čveka...user posted image

clock-img

03.01.2010, 21:30

clock-img

Eva19

pencil-img

492

Evo še ena mlada mamica.... stara sem 19 let, 17.11.2009 pa sem rodila punčko Lio. 

clock-img

03.01.2010, 22:33

clock-img

L009

pencil-img

87

dobrodošlauser posted image

upam da bo ta tema se kej zbudila, k nismo zlo zgovorne tuki goruser posted image . res pa da mamo velik dela s svojimi malčki in nekatere tut s šolo.

clock-img

15.04.2010, 12:24

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

heloo hello

evo bom jz par dni mal utrujala potem bo pa spett tišina :)
kokr jaz vem ima ena izmed naših članic u sobot rojstni dan user posted image user posted image vseeeeee najjjjjjjjjjboljše zaaaaaaaa teeeeeeeeeeeee
več pa kasnejeuser posted image user posted image

dominik je sedaj star že 14 mesecev in ima 13kgin pol,.. hodi ne ker se mu zdi bl fajn po kolenih,........ imamo 10 zobki jih tudi pridno uporablja,..povsod in na vseh (tudi noge niso varne),......... obdobje trme nas je že ujelo in včasih grem kr težko čez njega,..bi ga dal au pojstlco pa kr pustila,...sam poj zadiham in grem delat naprej in ga nasrečo mine,.-...
evo to je iz kranja vse,..pričakujem poročila v kontrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L009,...sem vesela da sodeluješ v debati,..ker ko si se v prvo pofočkala,..je zgledala kot da naslednjega posta ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

lep sončen dan še naprej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem