writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))

clock-img

02.07.2009, 13:31

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tako, jst sm iz faksa - izpit opravljen! user posted image  zdej pa septembra naprej!

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: tally

ah moram vam povedatuser posted image .sem hotla da ne bi pa ne morem user posted image sem delala test in je pokazal user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOOOOOOO

clock-img

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

ah moram vam povedatuser posted image .sem hotla da ne bi pa ne morem user posted image sem delala test in je pokazal user posted image .

To misliš da si user posted image ?

aha user posted image

sem tako vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

ej punce samo eno prošnjo bi imela, tiste, ki me imate na FB-ju bi prosila če ne bi o tem nič tam, ker imam od šefa hčerko, ki je obenem sodelavka  za prijateljco, pa da se ne bi prehitro zvedlo, bom v službi že povedala ko bo cajt

Tiho ko mišuser posted image

clock-img

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Draga naša Estrella, vse najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image

clock-img

02.07.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

tako, jst sm iz faksa - izpit opravljen! user posted image  zdej pa septembra naprej!

clock-img

02.07.2009, 13:38

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Drgač pa: HELOW vsem skupaj.

Pr nas je vse v najlepšem redu, spimo super, brez alarmov. Vreme, ne ve al bi blo sonce al dež, v glavnem ful je soparno. Komaj čakam it na dopust. In kako ste kaj ostale? Pa vaši user posted image ?
Nč, grem jst kosilo kuhat.

clock-img

02.07.2009, 13:44

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Draga naša Estrella, vse najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 13:44

clock-img

mafi

pencil-img

4506

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOOOOOOO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 13:45

clock-img

Anonimen

Drgač pa: HELOW vsem skupaj.

Pr nas je vse v najlepšem redu, spimo super, brez alarmov. Vreme, ne ve al bi blo sonce al dež, v glavnem ful je soparno. Komaj čakam it na dopust. In kako ste kaj ostale? Pa vaši user posted image ?
Nč, grem jst kosilo kuhat.

mi smo tud uredu, tud gaja spi ponoč, zdele tuduser posted image , jest sm že skuhala, pojedla... neki grmi pr ns, pomoje se bo uscaluser posted image

clock-img

02.07.2009, 13:53

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

Vam moram povedat, da sem danes klicala na UE, ker me je zanimalo, kdaj lahko prideva rezervirati termin za poroko. In je bla gospa na drugi strani ful prijazna in že kar rezervirala. user posted image  Pol grema pa nekje februarja, da še uro točno določimo in zapisnik napišema! Zdej se je pa zares začelo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kdaj pa bo?

šele naslednje leto user posted image  15.5.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

02.07.2009, 13:57

clock-img

Anonimen

Vam moram povedat, da sem danes klicala na UE, ker me je zanimalo, kdaj lahko prideva rezervirati termin za poroko. In je bla gospa na drugi strani ful prijazna in že kar rezervirala. user posted image  Pol grema pa nekje februarja, da še uro točno določimo in zapisnik napišema! Zdej se je pa zares začelo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kdaj pa bo?

sej to bo tik tak. Želim ti velik veselja ob pripravahuser posted image

clock-img

02.07.2009, 13:57

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

sej to bo tik tak. Želim ti velik veselja ob pripravahuser posted image

hvala!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

02.07.2009, 14:38

clock-img

mafi

pencil-img

4506

pol boste mal pa kar pestro,naslednji dan pa še RDuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 14:49

clock-img

mafi

pencil-img

4506

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 15:02

clock-img

jana81

pencil-img

7158

Dan dan...

evo mene dopustnico nazaj..no sem že včeraj bla nazaj ampak je net nagajal..
v glavnem imeli smo se maximalno super, čeprav smo imeli samo 4 dni sonca od 11. ampak če je družba taprava je super..
Smo kr rezervirali za naslednje leto isti termin z upanjem na boljše vreme...

Zdej bom šla malo za nazaj prebrat, čeprav ste ful naklofale..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

02.07.2009, 15:13

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dan dan...

v glavnem imeli smo se maximalno super, čeprav smo imeli samo 4 dni sonca od 11. ampak če je družba taprava je super..

važn da ste uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image , pa dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 15:18

clock-img

mafi

pencil-img

4506

No da vam povem, da je od včeraj uživam 100 na urouser posted image user posted image user posted image user posted image .
oba tamala sta pri babici na počitnicam.
Treba bo še danes izkoristit do maksimuma, ker jutri po šihtu grem po njiju.

Mogoče bo  full grdo slišal, ampak men prav paše, da se tud od njiju izklopimuser posted image .

Nč lepo čvekejte jaz grem pa na randi z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 15:20

clock-img

Anonimen

Vauu TALLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca, želim ti lepo nosečnostuser posted image

clock-img

02.07.2009, 15:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

No da vam povem, da je od včeraj uživam 100 na urouser posted image user posted image user posted image user posted image .
oba tamala sta pri babici na počitnicam.
Treba bo še danes izkoristit do maksimuma, ker jutri po šihtu grem po njiju.

Mogoče bo  full grdo slišal, ampak men prav paše, da se tud od njiju izklopimuser posted image .

Nč lepo čvekejte jaz grem pa na randi z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ravno nasprotno to je zelo lepo slišatuser posted image , stara uživajuser posted image

clock-img

02.07.2009, 15:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dan dan...

welcome backuser posted image , vas pa nekam dolg ni bilo? Sam da ste uživaliuser posted image

clock-img

02.07.2009, 15:23

clock-img

Anonimen

SG počasi boš pa res ti na vrstiuser posted image

clock-img

02.07.2009, 16:06

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

SG počasi boš pa res ti na vrstiuser posted image

A sevedauser posted image , se že prpravlamuser posted image

clock-img

02.07.2009, 16:10

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

A potem je res, kar pravi okvirček na desni? Naša šefica praznuje user posted image

Estrella*, VSE NAJBOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

02.07.2009, 16:11

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ja, ja, zdaj gre pa zares user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 16:16

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Ta ženska je našla hudo poškodovanega leva v gozdu. Vzela ga je s seboj in ga negovala, dokler ni ozdravel . Ko je ozdravel, je sklenila sporazum z ZOO, ki mu je nudil nov in topel dom.
Video je bil posnet, ko je ga ženska čez nekaj časa obiskala, da bi videla, kako se ima. Opazuj levove reakcije, ko jo je zagledal. Neverjetno!

-
Ko ti življenje deli limone, prosi še za  tequilo in sol ter me povabi na žur!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 2.7.2009 16:17:53 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem