03.07.2009, 21:56
14303
ma je pa krava
Rekla bi jim, da se je že zmenila, da gre psička k drugi družini in gotovo. Če se je hotela zazihrat pa bi vzela njihovo številko in bi jih poklicala, če je ne bi vzeli vi. ................................ to so neprimerne besede

Tomažek, za vedno boš ostal del naše družine, rada te imam in vem, da si na nek način vedno ob meni
Kilogramčki gredo še vedno navzdol. Sem pa na -29kg. Imam pa še cca 22terapij. A pa še obseg telesa -198cm, so se smejali, k je sam 2cm zmanjkalo do 200 tke
Na žalost so nas na suho nategnili. Imeli so 2 oglasa: za 2 mladička in to psičko. Včeraj je ženska po telefonu možu rekla, da pridejo danes popoldne eni po una 2 mladička, po psičko pa lahko pridemo mi. No, še dobro, da smo danes pred odhodom od doma za zihr klicali: tisti, ki naj bi vzeli mladička, so odpeljali "našo" psičko
To mi gre pa tako na jetra in ne razumem, da nekateri ljudje "obljube" oz. dogovorjeno stvar tako zlahka prelomijo. Upam, da najdete še kakšno primerno kandidatko
. kolk časa ti pa že zamuja? dej pejt kupit test pa nam povej
Ne vem, kako naj sploh naprej iščem, ker sem izgubila zaupanje - ne bi zmogla še 1x punci peljati skozi tako razočaranje