IZVIRNO SPOROČILO: _sanika
pozdravljene sonosecke:):)ewo se malo pa bo konec..:)....imam eno uprasanje...mene ze celi dan "zvija",tko kot bi mogla na veliko potrebo a ne morem vec sem ze cisto "prazna":)trebuh mi otrdeva in obcasno boli v krizu ter neha...samo moja
pa ni pri miru,se na nezno premika!sedaj pa ne vem kaj je to:)me zanima ce se lahko popadki zacnejo in ona se kar malo kobaca notri ali se cisto umiri?
kako je pa z tem med porodom?se otrok se kaj premika oz. jo cutis al kako to gre?
se veselim odgovora
kaos oprosti da se "stulim":)
nekateri otročki se tudi med porodom še malo premikajo, niso pa ful aktivni, seveda, ker večino energije usmerijo v to, da pridejo ven
se je pa pri meni podobno začelo kot pri tebi ... med filmom

me je mal šraufalo (res kot pri menstruaciji, jst žal še predobro vem, kakšni so menstrualni krči), potem sem hodila na wc na veliko potrebo miljavžentkrat pa takrat se je tudi začelo malo bolj zares, tako da sem vedela, da bo to to

samo lih prov popadkov pa ne znam opisat

vem, da me je skor bolj bolelo to "lezenje kosti narazen" ... med nosečnostjo nič, vse zadnji dan ...
pa hodit punce, čimveč hodit med popadki (če vam ne odteče voda) ... to je meni ful pomagalo ... tudi pri porodu
še nekej ... tiste, ki ste že rodile ... a so vam vsem predrli mehur??? kje ste pa rodile??? mal off topic, sam se mi je zdelo, ko sem brala odgovore, da je to že čist normalno ...

al sem samo jst imela tako babico, da je pustila, da gre lepo vse svojo pot
pa veliko sreče

nosečkam