writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

10.06.2009, 23:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.06.2009, 23:09

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Aja... sem probala, če 4-mesečni dojenček tud plava tako kot 8mesečni ... ampak ne plava.. potone  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morš da vrjamš,...

ja kdaj se pa dobimo?????????

clock-img

10.06.2009, 23:10

clock-img

Anonimen

zvezdica ja, tobrex smo dobil, kapljice, je pa cela znanost jih v uč spravituser posted image , ne predstavljam si kak kremo pol dobiš notriuser posted image

jancci super za toplice, pa da ste se fajn meliuser posted image

tole sm si zapomnla od vsega, kar sm prebrala, da morm pokomentirat, čeprov se mi je zdelo da mam za cel roman delauser posted image user posted image user posted image groza s tem spominom, nouser posted image

čakam da se kruh speče, pol grem pa spat...pa ribezovo marmelado sm nardila dons, pridna a ne....kr neki me drži zadnje cajteuser posted image se morm mal k seb spravit pa mal zabušavat spetuser posted image

a je še spljoh ktera tuuser posted image

clock-img

10.06.2009, 23:13

clock-img

Anonimen

Ali kaj veste ali čes te opazile, da imajo punčke okrog bradavice trdo? ali je to normalo?

kiara a veš da se ne spomenemuser posted image še za neota zdej ne vem kak ma narjeno, za ulo se pa sploh ne spomnem...pa če bi blo kej čudnega, bi se skor verjetno...ti kar p vpraši...

clock-img

10.06.2009, 23:29

clock-img

Anonimen

pa še ena pozerska od dons - tkole z atkojem  uživata na balkonuuser posted image

user posted image

clock-img

11.06.2009, 02:29

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

sonček33, vaš fantič je pa prav velik user posted image upam, da si tudi ti ok. pozdravček!

clock-img

11.06.2009, 07:22

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Dobro jutro.

Ulla a tkole kot tvoj Neo sedi jih že lahko posedamo? K jst ful merkam pa mojmu tezim.

clock-img

11.06.2009, 07:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Dobro jutro.

Ulla a tkole kot tvoj Neo sedi jih že lahko posedamo? K jst ful merkam pa mojmu tezim.

jst tuduser posted image tole je blo sam za slikat, pa sm mu sikala neki, pa je sam z očmi zavijuuser posted image

drgač pa valjda še ne, lohk so že mal bolj dvignjeni v naročju, če jih fajn podpiramo.

jutrouser posted image

pelem ulo v vrtec, pol si morm pa kafe skuhat....je bla sicer fajn noč - oba sta skoz spalauser posted image sam sm vseen nekak povožena...

clock-img

11.06.2009, 07:45

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

No, dobr pol. K moj bi ga kar ze posedel pa izvajal raznorazne stvari. Pa moram skos utrujat in bit bad guy in potem on tamalemu razlaga, da je mami tecka pa da bosta sla iskat drugo mamico user posted image   Mislm, kr neki...
To je en model peljal hcerkico al sincka - ne spomnim se - sabo, ko je sel na drink s kolegi. Pa je po gostilni razlagal, da isceta novo mamico. Prideta domov, pa tamalega mamica vprasa kje sta bla. Tamali pa rece, da sta novo mamico iskala. user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2009, 08:01

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Katera pride danes????? Dejte se pofočkat, ker drgač se midve z oljico lahko dobiva bližje, da ne bova hodile v Kranj, pol ap nobene ne bo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

11.06.2009, 08:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.06.2009, 08:35

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Niia ti prideš, kajne?
No sej ptem smo pa že 4.

clock-img

11.06.2009, 08:44

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pa še ena pozerska od dons - tkole z atkojem  uživata na balkonuuser posted image

user posted image

pravi cuker je user posted image

i belive i can fly....

clock-img

11.06.2009, 08:44

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

jancci kaka uživačica je malauser posted image

niia, patrik nima več vročine, pa se za jutri lahko kaj zmeniva. Danes bova pa doma.

zvezdica ja, tobrex smo dobil, kapljice, je pa cela znanost jih v uč spravit , ne predstavljam si kak kremo pol dobiš notri

user posted image drgače je naš mali danes čist ok, tudi uček je skor ok.
moram it...že teži za hrano user posted image

i belive i can fly....

clock-img

11.06.2009, 09:03

clock-img

petra88

pencil-img

551

Barba a skuhaš blitvo in jo potem daš v skrinjo al kako narediš? mam tud jest viška te robe in mi je škoda da mi zgnije..

clock-img

11.06.2009, 09:05

clock-img

barba

pencil-img

1746

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Ali kaj veste ali čes te opazile, da imajo punčke okrog bradavice trdo? ali je to normalo?

Pojma nimam ... pri Meti nisem nikol porajtalauser posted image

Ploha ob 11h!!!

Jst ziher pridem, pa Ploha in Jancciuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

11.06.2009, 09:05

clock-img

barba

pencil-img

1746

IZVIRNO SPOROČILO: petra88
Barba a skuhaš blitvo in jo potem daš v skrinjo al kako narediš? mam tud jest viška te robe in mi je škoda da mi zgnije..

Sam dobr operem, narežem in v skrinjo.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

11.06.2009, 09:06

clock-img

petra88

pencil-img

551

Aja dobro jutro! user posted image
naš tamali uživa v igralnem centru, brez plenice, slišim da je že najdu neki za cuzatuser posted image
Jancci a je fajn tist šlauf? da ga grem tud jaz kupit, ker gremo čez dobre 14dni baje že na morje user posted image user posted image
fajn se imejte danes na srečanju pa kako fotko prlimajte!

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

petra, ja najboljše je, da jo kar blanširaš...pa daš v lončke, posode primerne velikosti...pol pa ko potrebuješ vzameš ven

clock-img

clock-img

petra88

pencil-img

551

Sam dobr operem, narežem in v skrinjo.

Hvala ti! Grem u akcijo user posted image

clock-img

11.06.2009, 09:07

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

No superca pol naa bo kar nekej. komaj čakam. Kako vas pa prepoznam? matr no, mam enih težav a ne

clock-img

11.06.2009, 09:41

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Jancci a to bomo zunej?

clock-img

11.06.2009, 10:00

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

mene prepoznaš po dolgih rjavih laseh, malo bolj baročne postave in velika rjava očala, ne morš zgrešit user posted image user posted image user posted image
sam še morm naaštudirat kje to je user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2009, 10:01

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Se vidimo, midva bova počasi šla od doma. Midva plohca sva na vezi po mobiju, če bo slučajno kakšna zmeda. A je tam pri vas lepo vreme? Ker tukaj je bolj tako tako

clock-img

11.06.2009, 10:51

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Doma. S kupom cunj pred pralnim strojem, v pralnem stroju, sušilcu, obešalu...in zelo umazano hišo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem