spletko - mi hodmo v Izolo tam pod borovce ... je blo ful fajn ... še Tine se je kopal k je bla tolk topla voda. Sam so mi šle ene mame na živce k so tam v vod kar v Tineta lezle
ja, sto ljudi, sto čudi- men je ena ženska rekla, da bo ona mirkala otroka, naj se grem jaz zmasirat na tiste masažne zadeve v toplicah

Sem kr gledala. najprej je sploh nisem razumela kaj hoče, pol sem pa hitro šibala vstran. sem dobila filing, da mi hoče otroka ukradet, brez heca no. Sem bila čist posrana
Moški in bolezen. Hja, to me je doletelo že zelo kmalu po Alenovem rojstvu in se še kar vleče. križ in operacija
Ma plus pri vsem tem pa je, da je doma pri nama cele dni- pa spet minus- plača za
Vidim, da imamo vse podobne težave s temi cartami malimi. moj se hoče tudi skoz nosit. pa usedet se tut ne smem, pol je že jok

. Pa da ga slučajno poizkusim dat na igralno površino kr znori. sedi pa se dere kot norc. Če sem pri njem pa se skup igramo pa zdrži celih 5 minut

Tako da sedaj res nič ne napredujemo pri tem, da bi se odpravil po svetu po vseh štirih. Mi smo pa zdajle mičkeno shujšal. smo imel že skor 9 kil, zdaj je šlo pa dol se mi zdi. nosimo pa 74 in 80. 68- jok brate, odpade, vse premalo

. pa tolk lepih stvari.
Z izpuščaji je boljše, HB. jih še ima, ampak so čisto bledi, upam, da jih jutri ne bo več.
Moj škrbec pa tako nič ne more odgrizent
Sem pa vesela, da ni tako vroče, ker potem je cela koža še bolj razdražena, ker se tamali zelo veliko poti.
Ampak kako težko je dobit še kaj poletnih cot za tamale!!!
To ne moreš verjet. jaz sem mislila, da mu bo 74 še prav do konca poletja, pa ne bo tako. Pa ravno to številko, ki jo naš nosi nikol nimajo nič!!!Ka je to? A je bil takrat res tak baby boom, da se vse pokupi al kaj?
a ve nimate teh problemov? Kam naj grem kupit kratke bodije pa hratke hlačke??? Celje smo zadnjič obletal celo, rezultat: 6 dolgih bodijev, 2 žabice

Kako je v LJ???? H&M???
Gremo jest kosilo. papa