mah ne vem kaj ti rečt, pr nas čist različne stvari palijo...včasih pa nič...pa men tud potegne iz pet tazadnji živc, pa tok flegma in kul kt sm jst, jih je malo....pol veš

najbl pali humor, se mi zdi....presenečenje, k se najbl meče po tleh in tuli in vrešči in buta z glavo ob tla, jst kej totalno bedastga začnem, se s korenčkom al pa keksom začnem pogovorjat, če kej ve kdo tolk kriči in če ga kej uhe bolijo, ker mene da grozno in takšne bedarije...in pol je čist paf od tega, kaj se zdaj jst grem...prov tist čukasto me gleda in se pozabi dret

pač takšno....al pa grem v sobo in začnem kocke zlagat, pol pa k nima občinstva, se tko neha dret in pride za mano in predn spet misli začet, jo potegne k jaz kocke zlagam...pač probam čimmanj pozornosti temu posvečat, ne delat drame in ne dajat teže temu...da nima občutka kok zdej vse lohk doseže, ker pač tuli, al pa kok men gre na živce in kok si jst želim da bi nehala...včasih pa nič ne zaleže in pol se že tolk dere, da sploh ne more nehat

kt bi jo en krč joka zagrabu in ne more nehat, jo morm prov fajn k seb stisnt pa mirit, pa jo komi k seb spravim....drgač jo pa pustim, nej se dere, edin tkole, k vidim da je pa v to padla, pol jo pa morm prov k seb spravljat, da neha....čakam da preraste

kaj pa čem...
u super za vse zobke

mi jh še ne rabmo

pa če bo kt ula, jih tak še dolg ne bo - sem glih včeri ene slike gledla, je bla že v vrtcu, ko je prvi zrastu
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 13.6.2009 21:52:11 >