Matr ste napisale.. ČVEKE!
še dobr, da sta bila ene dva seznamčka vmes, drugač mi nebi znesl.
Jancci- ti si super, kaj vse se lotiš... ti ful športaš... . Ne pa jaz ko ne vem kaj sem
MA nisem. Sm pa mau zmešana.

No, pri plavanju sem bila PRVA (sm trenirala v OŠ), pol so me pa skoraj vsi prehiteli. Nas je bilo 12 in sem bila na koncu 8a. 25 minut sem bila slabša kot prejšna leta.

Vseen sem vesela, da sem zmogla.
Sonček vreme je bilo pa IDEALNO. Ko smo nehal plavat se je uscal in je do konca scal. Saj nismo bili žejni. Si mal usta odpru, pa je kar notri teklo.

Med kolesarjenjem se mi je pa ful vode v čevljih nabral. Je blo ko v ribniku. Še dober da sem imela rezervne nogavice za tek.
jancci tvoj je pa strog, kaj on tud ni imel nobene igračke?
Ja se neki dela enga težaka včasih. Čeprav je bil on tud prvi otrok v familiji in je imel vsega polno. Pa ima zgleda slabe spomine, al kaj??
Symona moja frajla je padla iz kavča in iz vozička. Pa ni bilo panike. No, je bila pri meni, ona je pa OK. So zgleda res male elastike. Zdej jo pa privezujem še skor na tla. Danes jo ima moj čez, jo je s kahlico vred v na sredo dnevne prinesu. In ko je ona tasvoje nardila, je "vstala" oz. se je prekucnila s kahlice in jo prevrnila.... se nisem premaknila s tele žoge. Kar naj jo zrihta, pa še un drek sredi dnevne.
FArfala jest sem igralni center že oprala in pospravila. Ni več aktualno.
Zaja živjo!
pa ena clo poštevanko zna
Ja, to pa moja. Do 20. Naprej še nisva jemale k ni bilo časa. Mogoče zdej k se šola začne.