Midva sva bla že zunaj, solato za kosilo sva tud nabrala, zdej pa naš dečko spi. Dons je spal od 19h do 5h, pol je pa jedu in mogoče 20 min spal.
Sem ga ob pol 11h popokala in je hitr zaspal.
Ploha
gud lak na izpitu!!!
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
stojalo s cotami sem potegnila na balkon...sam, da mi jih ne zmoči, ko grem na sprehod
...če jih ne dam ven se mi ful dolgo sušijo
Dej ne govor ... sem imela stojalo na balkonu pod streho, pa mi je cunje dež še 2x opral

... upam, da bo zdej boljš tale vreme
Pr men so pa razni izpuščaji čist psihičnega izvora. V službi, ko se je bližal kakšen glup sestanek al pa me je kej zaj**** sem imela čist suho in razpokano, srbečo kožo na rokah. Od kar sem na porodniški se je vse čudežno porihtalo. Včasih, ko sva se z očetom oreng počla (isti karakter pa je večkrat počlo) sem pa tud kar na lepem bruhala.

Sej pravim, psiha me čist iztiri.
Sej so me tud pošiljal na testiranja k so mislni, da sem na cvetni prah alergična, pa je blo neg..
Nejc

vse najboljše!
ulla
niia - po mojem ga lohk daš v športni del, sej se čist poleže

. Naš je že kar en cajt v športnem delu in prov uživa
zvezdica - a si ti sprašvala zadnč za eno zelenavo iz vrta. Jst mam namen blitvo porezat, pa solate mam ful velik. Če hočeš pa če prideš v četrtek v KR ti lohk prnesem.

Aja, redkvic mam tud velik ... pa vse je doma pridelano brez kakšnih gnoljil al pa špricanja.