mi smo šli pa v knjižnico in vpisali nejca....si je naredil zalogo nodijev
....potem pa še malo peš po mestu in k tašči in tastu tv naštimat (sta si novega kupla)
še zdaj se ne moremo odločit, če bi šli jutri na morje...bomo vidli zjutraj kako bo....mogoče gremo pa jutri v brežice in pol v petek na morje, če bo kaj boljše vreme in otroci zdravi
Danes je 3x kakal, kar je zanj neznačilno, ponavadi kaka 1x na dan... bilo je malce bolj redko. A moram kaj ukrepat?
sonček, počakaj še ponoči in jutri in boš videla, če bo še vedno drugače in sumljivo pol pokliči in se pejte pokazat....
špela je tudi danes večkrat kakala kot ponavadi....sicer težko rečem, če je bolj redko ker je še vedno čist tekoče

.....našla sem pa tudi par pikic po telesu.....bomo jutri zjutraj vidli, če je mogoče ona tudi dobila vodene koze....vročine nima, za drisko pa ne vem, če tud sodi zraven koz pri tako malih otrocih
Sem zadnjič vidla ene par moljev letat po stanovanju... in nabavim tiste papirčke, ki jim dišijo in se pol napopajo gor in jih nastavim po enega v vsak prostor.. če ne bi vidla ne bi vrjela... vsi papirčki so polni!!! user posted image user posted image GROZA!
Jancci, a tele lističe si kar tak okol po stanovanju nalimala

....jaz sem jih v omaro v kuhinji kjer imam spravljeno moko, gris,...in ful dolgo ni bilo nič, zdaj so se pa nalimali gor in jih vsak dan štejem, če je kak na novo

....zdaj že tri dni ni nič novga, mal še počakam pol bom pa vstran dala...tud po luftu nič več ne leti...sem pa vse v tistem predalu pregledala in nisem našla od kod bi lahko prišli