IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
aja pa vročino ji kr pod pazduho merm, ene dobrih pet minut ?
jaz ji morm pa rektalno, pa še to je un super hitri termometer, ker ni šans, da je tok časa pr mir, edin, če bi jo kdo pomagal držat, sam pol bi pa tulila
zdej ma moja gospodična spremenjen način uspavanja

in mava probleme

. noče se več uspavat na joški, edin čez dan mal počiva gor in drema

prej se je uspavala tko tud zvečer, zdej se pa naje, odcepi, pol pa ne ve, kako zaspat. in sitnari, sitnari, sitnari, jaz pa ne vem, kva nej
včer jo je moj peljal mal v vozu, tok da je zaspala in jo prinesel gor, pol sem jo pa na joško dala, ni bila zadovoljna, sam je pa vseen po parih minutah nazaj zaspala. dons je zaspala šele potem, ko sem si jo dala na trebuh in je bila že tok zmatrana, da se ji niti kravc ni dal past in je zaspala, ko sem jo božala po hrbtu. ampak preden sem se tega spomnila, je kar trajal... in zdej ne vem, če jo bom jutri lah tut tko uspavala, da leži na men, pol jo pa sam dol skipam, je ok... če ne, mi pa idej že zmanjka
kako ve uspavate otročke? kakšen "obred" imate pred spanjem? jaz sem ugotovila, da ji ful pomeni, da leživa tam k dve kravi in se gledava k dva teleta

dejansko res tko zgleda

včas sva potem "brali" vsaka svojo knjigo, jaz kako svojo, ona ma eno plastično, pa jo grize. k se je naveličala, sem jo dala na roko, da je ležala gor, pa naglas brala kakšno pravljico. in pol je ponavad postala lačna, pa sem jo podojila in je zaspala, vmes pa ji zapela eno butasto izmišljeno pesem (vedno isto). in je šlo. zdej pa je dojenje pred vsem ostalim, noče več na joški zaspat in
ne vem, kva nej
bi prosila za kak predlog, če ga ima kakšna.