vsi (bivši) kadilci zagovarjajo"
jst nič ne zagovarjam, ne čikov, ne trave, na alkota, pa bi se pri vseh lohk našla kot bivši

čeprov ajd, za travo niti ne morm rečt, da sm jo kadila al kok bi se temu reklo....mi je šlo zmeri na živce, k je blo par takih, da ko smo šli ven, so pol sedeli tam za kako mizo in kadili in se bedasto režali

jst sem šla ven zarad žura, zarad muzke, zmer sm bla taprva pod odrom in plesala in norela, mi na kraj pameti ni blo, da bi sedela nekje in vlekla un joint

pa itak, sm dvakrat probala, pa me je totalno zamorilo in dol zbilo, sem čist u depro padla, pa sm si misla ja fak no, a je men tega treba? ne ni....pa sm zaključla za kr dolgo, pol me je pa enkrt nevemkaj prjelo, pa sem nardila en dim, ko sem šla mim unih kekcev, pa mi je blo kul res tko fajn...in pol sm občasno nardila kak dim in to je blo to, pa nikol nism rekla da ga nikol več ne bom

in to vejo vsi, moja mami, pa lubi, pač vsi, nimam kej skrivat. kar se možganov tiče - itak jih sam 10% uporabljamo, tko da sem ziher, da mi je trava (pa alko) uničla kaj med unimi 90imi, k jih ne
sem pa tašči rekla, da bi mogla kdaj kak joint skadit, namest da se z vsemmi možnimi tabletami fila, pa po inekcije hodi, k jo tolk križ matra in revma in vse

mi ni treba govort, kak me je pogledala
mam pa eno kolegico iz kopra, ma mult. sklerozo, pa revmo ful hudo že skoz ( zdej je stara 32), pa ni da ni da je probvala, vse žive tablete,je rekla da ssam zadeta k mina je bla po njih, pa slabo ji je blo, bolelo jo je pa itak vseen....in zdej ona ne je nobenih tablet, sam travo kadi

ne skoz pa kr naprj, ampak ko je bolj hudo, si vodo v banjo nalije in si en joint prikuri, pa ji je boljš, na splošno se ji je stanje tolk izboljšalo, da zdej normalno funcionira, pa v službo celo hod, k prej ni mogla nič, v mukah je živela z vsemi unimi tabletami, pa čist depresivna in povožena. zdej je pa kul, čeprov še zdaleč ni ok z njo.
moj sine spi v bodiju brez rokavov, pa s kovtrčkom pokrit, pa itak se razbrca, to je to. pol k ga pa k seb vzamem, ga pa itak kuha, to ni normalno, kok je temu otroku vroče