IZVIRNO SPOROČILO: ronja
s prehranskimi alergijami nima to čist nobene vezeuser posted image
sam glej ga zlomka, da sem mela tudi prehranske alergije in je bilo isto... Pa ne samo pri meni.
še enkrt si preber ka sm napisala, ti mene kr tko kontraš, sam tolk da me. kako si mela pa reakcijo, kaj se ti je zgodilo? izpuščaji, dušenje, driska? na kaj si alergična, recimo da si na jagode in zdej mi boš rekla da če eno jagodo poješ, ni nič, če pa tri je pa reakcija?
sej pravim - odvisno je kako organizem reagira, lohk da je reakcija bolj blaga, samo bo pa že po eni jagodi. sam če si pa ti brihtn pa rečeš ej sej to pa ni nič, pa kljub temu poješ skledo jagod, kdo se pa zarad maleih izpuščajčkov obremenjuje, pol pa valjda organizm razp.izdiš

in reagira še bolj burno, da ti ja nekak vtepe v betico, da ti to škoduje
v naši familiji mamo sam take opasne

fotr na jagode, brat na čebelji pik, mami na penicilin in kivi, povsod je takojšnje zatekanje in dušenje, nezavest in smrt, če ni pomoč pravočasna. fotra so enkrt komi komi rešli, isto brata, fotr ni vedu da so jagode v sadni kupi oz. je pozabu da je alergičn

pa je hb bla bolnca čist bli une slaščičarne, pri čebeli pa tko nimaš kej, brat jo je pohodu, sam zateku je pa v glavo, vrat, ma skor ga je zadušilo, so ga že nezavestnega pripeljali

zato pač tolk bolj cvikam okol določenih stvari, če bi bli izpuščaji, nebi tolk, to je sicer neprijetno, ni pa življenjsko nevarno.