writing-img

RE: električna ponev

clock-img

14.07.2009, 14:30

clock-img

allexx

pencil-img

11

VSE DAME; KI SE SPOTIKAJO OB NAŠE MNENJE NAPROŠAMO, DA NAS "IGNORIRAJO" (fusia, kind lady, end1, pety78 itd.)

clock-img

14.07.2009, 14:30

clock-img

pety78

pencil-img

6109

PROSIMO VAS, DA ZADEVO ZAKLJUČIMO IN SE NE VTIKAJTE TAKO ŽALJIVO V NAŠE MNENJE. ŠE ENKRAT IGNORIRAJTE PROSIMO NAŠE KOMENTARJE, MI BOMO PA V BODOČE VAŠE, HVALA.

Prosimo, preberite si pravila foruma...Velike črke pomenijo kričanje. Mi štirje pa nismo gluhi.

< Sporočilo je popravil pety78 -- 14.7.2009 14:31:23 >

clock-img

14.07.2009, 14:35

clock-img

allexx

pencil-img

11

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

PROSIMO VAS, DA ZADEVO ZAKLJUČIMO IN SE NE VTIKAJTE TAKO ŽALJIVO V NAŠE MNENJE. ŠE ENKRAT IGNORIRAJTE PROSIMO NAŠE KOMENTARJE, MI BOMO PA V BODOČE VAŠE, HVALA.

Prosimo, preberite si pravila foruma...Velike črke pomenijo kričanje. Mi štirje pa nismo gluhi.

Lahko z malimi črkami - upamo, da bo pomagalo:

Prosimo vas, da zadevo zaključimo in se ne vtikajte v naše mnenje, še enkrat vas prosimo: ignorirajte naše komentarje mi bomo pa zagotovo vaše, hvala.

clock-img

14.07.2009, 14:47

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Allexx, katero ponev, oziroma mogoče kaj drugega pa vi nam priporočate?

clock-img

14.07.2009, 14:57

clock-img

allexx

pencil-img

11

Ja mi smo žal še vedno najbolj zadovoljni s klasičnimi (teflonskimi) ponvami (na kampiranju jih ogrevamo s plinom), drugače pa za pečenje, bilo česa od mesa, krompirja do pizze še vedno se nam najbolje obnese pečica pri klasičnem ali keramičnem štedilniku  z vgrajenim kroženjem zraka (ventilator). Poskusili smo tudi konvekcijsko pečico iz TV reklame, pa ni še zdaleč isto kot klasična pečica.
lp

clock-img

15.07.2009, 21:27

clock-img

urska25

pencil-img

102

Ta ponev je zakon, sama imam veliko 40cm, v njej pečem meso, zelenjavo,krompir, palačinke, tudi pico sem že poskusila(opozarjam da jo morate peči na 1stopnji in šele čist na koncu povečate.,pokrovka mora biti gorih),...skratka noter delam vse, res je da lahko tudi na navadni ponvi pečeš, sam men je najbolj fajn zato ker jo lepo dam vn na teraso in naredim v njej komplet kosilo, tako ne ogrevam stanovanja po nepotrebnem. Poleti je že itak ful vroče notri ;)

Sem ponosna mamica dveh princesk

clock-img

15.07.2009, 21:35

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: fusia

Mene zanima, če se v teh ponvah da peči tudi palačinke???

ja se da, mega palačinke, kot jim pravi moj bratuser posted image , meni so najboljše pečene ribe in krompir.

< Sporočilo je popravil barika -- 15.7.2009 21:37:32 >

clock-img

15.07.2009, 21:47

clock-img

alička

pencil-img

2082

Mi so zadnjič imeli "piknik" pri prijateljih na dvorišču. Mesu pečenemu v tej ponvi ni prav nič manjkalo, je tudi mene zamikalo da bi jo kupila. Me pa odvrača velikost, kam naj jo pospravim user posted image

clock-img

20.07.2009, 14:29

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Nam se v kampu tudi zelo obnese. Sploh če je več ljudi. v njej pa delamo meso, zelenjavo, krompir, omake. V glavnem za kamp je čisto uporabna. Se nam pa najbolje obnese tisto malo manjša po premeru, ki je višja. Drugače pa doma prisegam na alugus ponve.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem