cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ali je res

clock-img

15.06.2009, 19:17

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Mojga tudi komaj prepričujem, zaradi varnosti v kampih.Namreč strah ga je spat v šotoruuser posted image .Da ne govorimo o možnostih kraj ki mu rojijo po glavi.

----------------
Daj, reči mu, naj ne gleda toliko filmov user posted image ! Drugače pa mu še povej, da obstajajo celo ženske, ki so same, z otroci, spale v šotorih, in, za čudo božje, preživele user posted image ! user posted image

ROŽICA

clock-img

15.06.2009, 20:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Daj, reči mu, naj ne gleda toliko filmov user posted image ! Drugače pa mu še povej, da obstajajo celo ženske, ki so same, z otroci, spale v šotorih, in, za čudo božje, preživele user posted image ! user posted image

Mogoče še lepše.user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:52

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Mogoče še lepše.user posted image user posted image

jst sem včasih sama spala v šotoru moj brat in njegova punca pa v svojem mal stran sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 08:31

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ja sej mi pravi, da so še vse grozljivke  snemane v kampihuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem