writing-img

RE: stolček 3 v 1 peg perego Tatamia

clock-img

17.02.2011, 19:10

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Jaz sem ta stolček par dni nazaj gledala v Pikapolonici. Noro lep je, prav modni dodatek že skoraj. Če bi mela prvega otroka, bi ga ziher nabavila - čeprav je precej drag. Ampak mi čakamo drugega in od prej že imamo stari stolček PP Primma Pappa. Nam je pri sinu služil 4 leta, zdaj bo pa še za enega. Zelo praktičen, žal pa ne ravno "lep". Je bil pa vsakodnevno v uporabi in je zelo ohranjen.  Tako da nam se bi teoretično nakup splačal takrat pred 4 leti. Kaj hočem reči - če rabiš oboje, pa mogoče planiraš še kakšnega otroka . GO FOR IT!user posted image  

clock-img

13.01.2012, 11:39

clock-img

007sissi

pencil-img

8

ALI kdo prodaja belo tatamio, lepo ohranjeno?

clock-img

13.02.2012, 17:59

clock-img

amyZ

pencil-img

461

Jaz sem malo gledala tele stolčke in sedaj imajo Siesto. Siesto sem imela možnost videti v BC, Tatamio pa v živo še ne. Sicer je pri Tatamii napisano še, da je lahko gugalnik, mene pa zanima, če katera ve kakšne so še druge razlike? Razen v ceni seveda, ker je Siesta cenejša. Po slikah sodeč gre Siesta lepo v ležeči položaj, mogoče malo bolj ležeči kot Tatamia, ki je bolj zavit. Nisem pa prepričana.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem