IZVIRNO SPOROČILO: uwaga
Šnucika dobra si!
Če te ne moti ( resno me firbec matra) , kako pa si ugotovila, da gre za raka na ščitnici? Kaki so znaki?
Glej,saj si sama dala čez bolezen....in vidim,da si tudi ti optimist

...nekaj pa nam vendarle ostane...tebi občasne bolečine,meni pa hormonsko neravnovesje iz katerega nastane nekaj težav s psiho (annkisoznost) in skakanje s težo ...enkart se redim,drugič hujšam.
Moji znaki so bili že kar konkretna bula na predelu ščitnice...2.8 cm velik tumor,po histološki analizi odstranjene ščitnice pa so našli še 4 metastaze-manjše.Samega delovanja pa ta hudič sploh ni motil,ščitnica je delala kot ura
Drugače pa sem na račun bolezni imela leta probleme s službo,šla v s.p., se matrala,životarila in lani avgusta končno dobila pravo službo,kjer me vsaj cenijo in nikogar ne briga pretekla bolezen.
Z ostalimi ljudmi iz preteklosti sem pometla,sedaj mi je lepo in imam dobrega partnerja in lepo ter zdravo tri in pol letnico.
In ne zanikam si več bolezni...če se slabo počutim to povem in se ne delam več junaka...pa tudi veliko razmišljam o tistem času preživetem na Onko-še na starem A oddelku in vsakič,ko grem na kontrolo,me malo stiska...kar menim,da je pozitiven stres...prej sem hodila čisto hladno,kot ,da bi peljala avto k mehaniku....
evo,na spet bi kar pisala in pisala.....
kako pa je bilo s tabo?