writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

10.07.2009, 11:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.07.2009, 11:25

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mlea-evo tuki semuser posted image ...smo bili včeraj v portorožu in piranu...

ful je blo luštno jih met tukaj, ker so res face vsi skupaj...punce so tolk pridne da sam gledaš...ta mal je pa tko kot erik..truble makeruser posted image

ta erik,ki sem ga jaz spoznala je full priden......edino če si imela kakšnega drugega erika sabo na srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2009, 11:29

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

maychy-ja sej je priden...sam ko ma šanso pa mora pokazat use in še mal več...učerej ko smo šli jest mi je ena angležinja rekla nej grem ven iz restavracije, ker gospa ni mogla u miru jestuser posted image ...sem misnla da bom še njo sabo odnesla pa mal u vodo namočilauser posted image

clock-img

10.07.2009, 11:38

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

maychy-ja sej je priden...sam ko ma šanso pa mora pokazat use in še mal več...učerej ko smo šli jest mi je ena angležinja rekla nej grem ven iz restavracije, ker gospa ni mogla u miru jestuser posted image ...sem misnla da bom še njo sabo odnesla pa mal u vodo namočilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ji povedala tasvoje 100%!!!!user posted image  babji kaj se pa utika.....sej je Erik še mejhen konec koncevuser posted image

clock-img

10.07.2009, 11:40

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ji povedala tasvoje 100%!!!!user posted image  babji kaj se pa utika.....sej je Erik še mejhen konec koncevuser posted image

pa menda nisi šla... jst nebi šla sej je bla ona tud mala.... al ne?

povej tanci si že dobla voziček?

clock-img

10.07.2009, 11:41

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY NA BRZINO

OŽJI IZBOR FOTIČEV:

PENTAX W 60, CENA 240ojro.......ma u iber vse samo stabilizatorja slike neuser posted image  ...tko d pri nas odpade

CANON IXUS 95IS cena 219ojro....ni za pod vodo.......

NIKON S630   cena 307ojro....ma tut vse, ni za pod vodo...mam pa opombo NI VREDUuser posted image , ta odpade

pol pa še OLYMPUS 5000 in 7000 cena 232 in 295....nista za pod vodo

pa še od KATJUŠE OLYMPUS 6000  cena: 298ojro  MA VSE RAZN DATUMA

Olympus 8000, cena  393 ojro  greš loh pa še par metrou globje pod vodo slikatuser posted image

TLE MAŠ PODROBNE OPISE:

http://www.comshop.si/Classification.asp?I=2700000000&II=2700500000&GroupID=4

torej al takega k mam jst al pa tega 8000.... a ta ma datum?
sem jom ma datum sam na slikah ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisi mi odgovorila a vi želite imet na razvitih slikah datum al kako?

clock-img

10.07.2009, 11:42

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

ja majchy-z lukatom sta trenirala kdo bo glasnejši...sej verjamem da za ostale ni blo luštno, zato sem jih popokala pa šla mal ven na sprehod ampak med potjo do ven mi je siknla...sej nisem bla tih...pol je pa kelnarca prišla pa rekla ostalim da nej se ne sekiramo...sem pa vidla da so se gostje pritoževali...u bistvu dva starejša para ostali so se pa smejali...mah ja sej bojo zrasli

clock-img

10.07.2009, 11:44

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

katjuša-ravno včeraj so me klicali, ampak ga ne bom uzela,...dobavni rok je bil še enkrat daljši kot so mi rekli pri naročilu...tako da sem si kupila kengurujčka in bom s tem kombinirala...itak se noben več noču v vozičku vozituser posted image

clock-img

10.07.2009, 11:45

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

ja majchy-z lukatom sta trenirala kdo bo glasnejši...sej verjamem da za ostale ni blo luštno, zato sem jih popokala pa šla mal ven na sprehod ampak med potjo do ven mi je siknla...sej nisem bla tih...pol je pa kelnarca prišla pa rekla ostalim da nej se ne sekiramo...sem pa vidla da so se gostje pritoževali...u bistvu dva starejša para ostali so se pa smejali...mah ja sej bojo zrasli

konec koncev so to otročki.... tistki, k majo pa kej proti so pa fovš da mate tako fejst otročke in misljo, da so prišl v samoto ne pa v žilvjenje.. tisti k bi radi mel mir nej bodo raje domauser posted image

clock-img

10.07.2009, 11:45

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

tanci-kake obiske ste mel??? Nč ne vemuser posted image

Drugač pa se ne oziraj kaj drugi pravjo za tvojga Erika...men se je zdel pravi srček.....user posted image

Dokler ti ne bo pljuvu po drugih krožnikih je še kul... Poznam ene k so sedel v eni restavraciji na gornji terasi, spodaj so ble pa tudi mize in je tamal dol pluvu v druge krožnike k so jedl jastoga in podobno... Je pol stari jim še enkrat večerjo plaču, pa še eno se mel v dobrem.user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

10.07.2009, 11:48

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

katjuša-ravno včeraj so me klicali, ampak ga ne bom uzela,...dobavni rok je bil še enkrat daljši kot so mi rekli pri naročilu...tako da sem si kupila kengurujčka in bom s tem kombinirala...itak se noben več noču v vozičku vozituser posted image

ja maš prav.... sam so pa res smotani, da morš tako dolgo čakat na voziček

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

konec koncev so to otročki.... tistki, k majo pa kej proti so pa fovš da mate tako fejst otročke in misljo, da so prišl v samoto ne pa v žilvjenje.. tisti k bi radi mel mir nej bodo raje domauser posted image

še prehitrobojo zrasli.......taki starejši pozabljajo kako je ko so otroci majhni.......ali pa po možnosti ženska sploh ni imela otrok-kaj pa veš.......mislim,da je treba bit vesel,da se mali zna zabavati inda je živahen,ker ko zbolijo si itak samo želiš nazaj svojga "porednega" otroka

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

KENGURU- spet razmišljam da si ga ubodem... Bi rada šla u gozd po gobe..... Kerga se mi splača????

So what....

clock-img

10.07.2009, 11:49

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dokler ti ne bo pljuvu po drugih krožnikih je še kul... Poznam ene k so sedel v eni restavraciji na gornji terasi, spodaj so ble pa tudi mize in je tamal dol pluvu v druge krožnike k so jedl jastoga in podobno... Je pol stari jim še enkrat večerjo plaču, pa še eno se mel v dobrem.user posted image user posted image user posted image

ojojuser posted image user posted image

clock-img

10.07.2009, 11:57

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

KENGURU- spet razmišljam da si ga ubodem... Bi rada šla u gozd po gobe..... Kerga se mi splača????

če misliš veliko hodit se ti splača vzet takega k ga lahko pol tud na hrbtu nosiš in je za več k 9 kg. mislim da so mel v tušu zdej eno akcijo sam nisem ziher kaka je bla cena.

clock-img

10.07.2009, 11:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.07.2009, 12:02

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

nisi mi odgovorila a vi želite imet na razvitih slikah datum al kako?

JA PR NAS JE TO BISTVO ŽIVLJENJAuser posted image -PR ŠIMETU MISLM.... A NAM BOŠ TI POL DATUME GOR POPALAuser posted image ......zdej pa resno....kako na razvitih slikah nardiš datum

na kuli napišešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ta 8000 ima to funkcijo? ker pol pač tega kupite če vam je tolk pomembnouser posted image morte pa met takega za v vodo..... drgač pa vam jst prodam canon sx100is al neki takega
še v geranciji:)

clock-img

10.07.2009, 12:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.07.2009, 12:09

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Smo mel zdej Canona, pa ma Šime mal alergije na Canonuser posted image

ma men je canon zakon sam za v vodo ga nimajo oz. majo sma ga še ni blo za dobit predvčerajšnim pride pa okol 400e
http://www.canon.si/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_D10/index.asp

clock-img

10.07.2009, 12:16

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

clock-img

10.07.2009, 12:37

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

uf ste načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image pa sam mal sem šla likat

no zdej mam mal pavze

tanci super da se spet javljaš user posted image user posted image user posted image

kolumbo zdej pa jest čist ne štekam neki, a nimate vi bazen pr tvojih al ste ga zdej tud doma postavli? Sej najbrž sem kej spregledala user posted image

pa nehte mi zdej z vodnimi fotkoti lušte delat k ga bom hotla met, pa ni ravno najboljši mesec da bo kej ostal na računu user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2009, 12:37

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

http://resources.olympus-europa.com//consumer/catalogs/41256904005028C094CD114EC12BA9B6C125755A004505F0_Mju%20TOUGH-6000%20EN.pdf
lej ko ti gre angleščina prečekiri če kje piše kako se datum nastavi na slike

ma so moja slovenska navodila enaka tak da se ne rabiš trudit.... nikjer nič ne piše....

clock-img

10.07.2009, 12:39

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

uf ste načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image pa sam mal sem šla likat

no zdej mam mal pavze

tanci super da se spet javljaš user posted image user posted image user posted image

kolumbo zdej pa jest čist ne štekam neki, a nimate vi bazen pr tvojih al ste ga zdej tud doma postavli? Sej najbrž sem kej spregledala user posted image

pa nehte mi zdej z vodnimi fotkoti lušte delat k ga bom hotla met, pa ni ravno najboljši mesec da bo kej ostal na računu user posted image user posted image user posted image

sam bi ga mogla metuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej poleti, da boš otročke slikala ko čofotajo in te ne bos trah da ti aparat poškropijouser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2009, 12:43

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša sej vem da je fajna stvar, pa poleg tega me še en objektiv matra k ni tok pocen, ... pa še kej druzga se najde nažalost so pa sredstva omejenauser posted image

clock-img

10.07.2009, 12:43

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

midva sva nazaj od p...trebuh ima mehek,rekla je da mu dam donata za pit in ce ne bi do nedelje kakal(7dni bo takrat)mu v ned.dam svecko,ki mi jo je dala...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem