writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del

clock-img

20.07.2009, 15:04

clock-img

claud

pencil-img

4036

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:08

clock-img

SURF

pencil-img

1388

sem bralauser posted image user posted image midve sva tudi na mlečnih kašicahuser posted image prav tako od hiipauser posted image

clock-img

20.07.2009, 15:08

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

mihailo res je počas se daleč pride user posted image user posted image user posted image user posted image Super da šibate na morje, kam pa greste pa za kok časa?

clock-img

20.07.2009, 15:10

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Da se vam pohvalim,včeraj sem v dar od mamice dobila lap topauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to kar tako,je rekla tvoji sestri sem kupila avto,tebi pa toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva bila v intersparu in sem našla eno električno posodo za kuhanje na pari,sem jo kar vzela...upam da bo v koristuser posted image

clock-img

20.07.2009, 15:11

clock-img

SURF

pencil-img

1388

alarm....user posted image ....

clock-img

20.07.2009, 15:12

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

surf super za lap topa, se je pa mami izkazala user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:14

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

moj pikec se tudi počasi prebuja - je vsaj malo odspal, meni je pa tudi pasalo malo tišine. Sem vsaj pospravila, skuhala in malo seveda tuki viselauser posted image user posted image user posted image  

clock-img

20.07.2009, 15:15

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Ajvy kako ste se meli v soboto na praznovanju? Kako slikico tvoje princeske s tortico bi rade vidle user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:24

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Da se vam pohvalim,včeraj sem v dar od mamice dobila lap topauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to kar tako,je rekla tvoji sestri sem kupila avto,tebi pa toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva bila v intersparu in sem našla eno električno posodo za kuhanje na pari,sem jo kar vzela...upam da bo v koristuser posted image

vav se je pa mami izkazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšno posodo si to kupila?taka ki je v reklami od top shopa?

clock-img

20.07.2009, 15:26

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

vidim da je debata o GH.......midve sva danes jedle banano(Hana banana je jedla bananouser posted image user posted image user posted image )in ji je bila full dobrauser posted image user posted image user posted image .......jutri bo tudi še banana,potem greva pa na bučkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:39

clock-img

SURF

pencil-img

1388

evo mene nazaj...je zaspala nazajuser posted image zizo in zopet ajauser posted image

ja sem kar skakala od veselja ko sem ga dobila v rokeuser posted image user posted image

Majchy-nevem kakšen je v top-shopu,mi imamo tv za prah,bil je 30e...ga bom sprobala ,slikala...ne obljubim pa da danes..

clock-img

20.07.2009, 15:40

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Majchy-A si banano prekuhala?Al kako,se daje sveža?

clock-img

20.07.2009, 15:41

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mihailo res je počas se daleč pride user posted image user posted image user posted image user posted image Super da šibate na morje, kam pa greste pa za kok časa?

letos ne gremo na morje...sva se odlocla da greva v bosno in na ZLATIBOR v naravo...na morje bova pa sla za kak vikend na slo obalo...

clock-img

20.07.2009, 15:43

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:45

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

majci nas je tudi danes jedel bananouser posted image user posted image user posted image je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhuuser posted image

bravo surf za laptopuser posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:46

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

jaz pa delam sataras z vso svezo zelenjavo,sva jo vceraj na vrtu nabrala-paradajz,paprika,cebula...user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:51

clock-img

SURF

pencil-img

1388

oooo MIHAILO sataraž pa obožujemuser posted image user posted image user posted image komaj čakam ,da bo pri nas tudi zrela zelenjava...nekaj ga dam vedno v zmrzovalnik,pa je že tudi ta pošeluser posted image

Torej banano dajete svežo?

clock-img

20.07.2009, 15:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Majchy-A si banano prekuhala?Al kako,se daje sveža?

spasirala in malo AM sem dodala da ni bila pocasta

clock-img

20.07.2009, 15:54

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Majchy-nevem kakšen je v top-shopu,mi imamo tv za prah,bil je 30e...ga bom sprobala ,slikala...ne obljubim pa da danes..

aja....un v top shopu je okoli 100€ in je kao taka pečica da odmrzne in peče-za moje pojme larifari

clock-img

20.07.2009, 15:55

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majci nas je tudi danes jedel bananouser posted image user posted image user posted image je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhuuser posted image  

sta imela isto kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:56

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jaz pa delam sataras z vso svezo zelenjavo,sva jo vceraj na vrtu nabrala-paradajz,paprika,cebula...user posted image

mmmmmmmmm mjamiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 15:56

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Torej banano dajete svežo?

japuser posted image

clock-img

20.07.2009, 16:03

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mmmmmmmmm mjamiuser posted image user posted image user posted image

jaz sem ze jedla...res je njami...
SURF jaz pa ne maram iz zmrzovalnika mi zgubi on okus...ko je sveze je zakon iz njive direkt v taleruser posted image

clock-img

20.07.2009, 16:03

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

sta imela isto kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ji dajes en obrok gh,

clock-img

20.07.2009, 16:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ji dajes en obrok gh,

midve sva začele z kašico od milupe ki se naredi z vodo(mlečni gres)čez dan in sem vidla da ji odgovarja in sem ji kašico premaknila na zvečer(pred glavnim spanjem),opoldne pa je korenček,jabolko,banano...vsako stvar uvajam 3 dni,potem bom jih pa kombinirala med sabo.....s tem da prvi dan dobi maksimalno 3 žličke(ji ne dam več),drugi dan ene 5 žličk,tretji dan pa kolikor poje...in vedno dobi čez mleko(tudi zvečer)-->upam da sem razumljivo napisalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem