IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja
kaj je narobe?
mah ne vem...očitno je vse preveč zame, enostavno ne zmorem več, nima smisla smilm se sama seb...nase sem jezna ker mi ne uspe vsega narditv po drugi strani si mislm mah pust use skp ampak me moti vse kar mi je v napoto...
joj....revca....jst sem bila tut na tej točki...pa se mi zdi ,da se potem cel svet obrne proti meni in da je gora perila še večja , in da je posode velik preveč za oprat.....in bi si kar en kofe skuhala in čik pržgala...in vedrila pozno v noč...al pa bi samo rekla..jst grem..ko bi ta star domov pršov..pa me ne bi bilo par urc.....
Pol sem se pa odločla d mi je ravno za cel svet...res...dol mi visi, ko mi soseda ko ma zglancann stanovanje, prav da nimam kej dost posravljen.....dol mi visi....res.....jst vem, da mam posesan , pomit po tleh....ostalih svinjarij ni.....res da zlatnine še nisem spolirala

, pa hišni pajek Ferdo ma tut že orenk domek....ampak enostavno mi ne znese...nimam in nočem imeti časa za te stvari.......
PA še veš kaj sem naredila...živce sem izklopla.....ko se Tarja sred največje vročine dol vrže ( ko gremo domov iz vrtca), pa potem seveda še Tisa začne cmerkat....samo globoko vdihnem...izklopim zvok in mirno nadaljujem našo pot....tako se Tarja hitro umiri, ker ne doseže svojega ..Tisa pa tudi uživlje v senčki in žlički vode...
Ne dam se več..sem mati...ampak to ne pomaeni da bom izžeta do konca...ne ne ....zato ni trte mrte.......res....
Pa pridi kaj k nama s Tiso...saj sva blizu...