Tanci - sej študiram, da je bilo v tem primeru boje za naju, da tega nisva vedela, ampak ker se ta SB zapira do 6 ali 8 tedna nosečnosti in doberUZ diagnostik bi ti še vedno dal možnost odločitve, ker to ni le to, da ti rodiš takega otroka, navsezadnje se matraš skozi življenje tako ti kot otrok, ampak verjetno bi bila nosečnost težja, če bi vedela, kot je bila in če zdej pogledam kaj sem dobila mi ni žal, ker takega sončka si tudi predstavljati nisem mogla, da bo. MA sem prespričana, da se tega ne da popraviti, v tem primeru so to genske napake, kot tudi druge bolezni se v nosečnosti z ničemer ne da popraviti, lahko le ublažimo druge stvari, kot to, da si izboljšamo kri, da je vsaj nekaj potem dobro ko dete pride na svet, operativno nikoli v nosečnosti ni možno popraviti, razen res kakih izjem, pa še to je vse visoko tvegano.
Prej sem bila še jezna na ginekologa, zdaj mirno živim in vse to me je res naredilo močno in mi vsekakor postavilo prioritete v življenju, ne samo da je to otrok, tu je tudi kvaliteta življenja in njegova vrednost in pomen.