IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver
majci luskani so;) lahko posljem slikice se komu?
a ma katera psa v stanovanju? kaj ko se otrok zacne plazit pa dlake pa pes?
ja mi imamo ogromnega dolgodlakega psa v stanovanju. Sicer sem kupila pasmo, ki ji dlaka ne odpada nic bolj kot nam lasje tak da ni neke velike panike, sem pa tudi bolj freh kar se dlake tice, ker ze zdaj pobere mala vse mozne mucke z blaga in podobno. Se pac redni cisti tla in se bo mala imela en prostor kamor pes ne bo sel - njena soba. Sicer pa jo ze zdaj cuva: ko ne gledam jo lize, pa zraven njenega lezalnicka se vedno vleze. Full jo ima rad. Ona pa ga fullkrat brcne ko krili, pa cuka hehehe.
sem pa mnenja,da nikoli psa in otroka pustit sama. Pes je le pes in kar je zanj samo opozorilo ker ga kaj zaboli, je lahko za otroka usodno (se vstrasi in pade in podobno).
Tla moras pazit ce imas psa in ce ga nimas, se s copati ali cevlji tudi marsikaj prineses domov :) tak da zame to ni nikoli bil problem
majchy ja to blazino za dojenje ja
shuka res si super mama dobesedno :)
boma vse naj naj za obmesecnico ki je bila pred kratkim. Za posteljce pa mi imamo rob in mala ne spravi nog skozi rob in luknje (rob zaustavi), pa jaz jo nekak fiksiram z obeh strani z blazincama, da se ne premika prevec in zavijem jo kot bubico, ker je to edini nacin da se mi ne zbuja vsako uro ali dve ponoci.