writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

19.08.2009, 07:19

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...in tu bi se naj čvekalo.....

....user posted image  kdaj pauser posted image

ja zdejuser posted image

clock-img

19.08.2009, 07:26

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ooo, alenka, dobro jutro!
ma ti si res tako pridna....izpiti, kilogrami....kar ena pozitivna energija se širi od tebe! user posted image

uspešno učenje ti želim in lep dan vsem...

user posted image hvala! si mi zelo polepšala dan user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

19.08.2009, 07:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

a pozna katera?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729

imamo doma. ln je všeč.

clock-img

19.08.2009, 07:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja zdejuser posted image

user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 08:25

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

pa tri mesece že pašte nisem jedla, kruha, krompirja, riža.... cukra v taki ali drugačni obliki....

Ja božca

clock-img

19.08.2009, 08:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2009, 08:34

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

no...zdaj smo pa vse na broju...a bo čvek user posted image

clock-img

19.08.2009, 08:39

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja zdejuser posted image

user posted image user posted image

A vidve namesto kofetka? user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 08:39

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

no...zdaj smo pa vse na broju...a bo čvek user posted image

Kako, če sta samo dve??

clock-img

19.08.2009, 08:40

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Še jaz voščim dobro jutro, potem pa že šibam "za Alenko", grem se namreč fiziko učit. V ponedeljek je izpit.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

19.08.2009, 08:41

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Same pridne učenjakarce ste ter uslužbenke ... ste še tako zadovoljne kot prvi dan službe?

clock-img

19.08.2009, 08:50

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jaz nimam več časa....delo kliče...user posted image ...otrok se je zbudil

tiste, ki ste v službi, pa verjetno lahko malo bolj v miru poklepetate user posted image

clock-img

19.08.2009, 09:22

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Same pridne učenjakarce ste ter uslužbenke ... ste še tako zadovoljne kot prvi dan službe?

rečmo, da še kar....ful me mori, ker zjutraj ln ful žalostno gleda, ko jo peljeva v vrtec, da ne omenjam, kakšne solze brišem, ko jo pridem iskati-ko me zagleda se joka, joka, joka........user posted image user posted image user posted image

pa še zobki jo matrajo, je prou boga........2 rasteta in nič ne spimo.....pa še kašlja, smrka.......tko da je res boga. se zna narediti, da me pokličejo iz vrtca.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.8.2009 9:26:14 >

clock-img

19.08.2009, 09:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

hm.....vidim, da ni nobene kandidatke za čvek.....

clock-img

19.08.2009, 10:46

clock-img

petra1978

pencil-img

890

rečmo, da še kar....ful me mori, ker zjutraj ln ful žalostno gleda, ko jo peljeva v vrtec, da ne omenjam, kakšne solze brišem, ko jo pridem iskati-ko me zagleda se joka, joka, joka........user posted image user posted image user posted image

MTY, te čisto razumem. Jaz sem zaenkrat še v precej lažji situaciji kot ti, ampak Gal že tudi kaže en drug odnos. Zdaj že cel teden ga namreč moj vsak drugi dan zjutraj odpelje in prideta pozno popoldan domov, da se jaz lahko učim. Ampak ko prideta domov, me Gal sploh nič ni vesel in me en čas čisto ignorira. Pa verjetno se spomnite, da sem nekaj časa nazaj pisala, da pri nas doma samo mami nekaj velja (za Gala), vsi ostali pa nič. Sem bila zadnjič tako žalostna, da sem skoraj jokala. Pa vem, da je prav da nekam sama gresta in da se mora navadit tudi na druge ljudi, samo ko pa potem tako odreagira ko prideta domov, mi pa ni vseeno user posted image .

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

19.08.2009, 10:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

MTY, te čisto razumem. Jaz sem zaenkrat še v precej lažji situaciji kot ti, ampak Gal že tudi kaže en drug odnos. Zdaj že cel teden ga namreč moj vsak drugi dan zjutraj odpelje in prideta pozno popoldan domov, da se jaz lahko učim. Ampak ko prideta domov, me Gal sploh nič ni vesel in me en čas čisto ignorira. Pa verjetno se spomnite, da sem nekaj časa nazaj pisala, da pri nas doma samo mami nekaj velja (za Gala), vsi ostali pa nič. Sem bila zadnjič tako žalostna, da sem skoraj jokala. Pa vem, da je prav da nekam sama gresta in da se mora navadit tudi na druge ljudi, samo ko pa potem tako odreagira ko prideta domov, mi pa ni vseeno user posted image .

pri nas je pa ravno obratno.....ko pridemo domov, hoče biti samo pri meni, ko kuham, pride k meni in se me drži za nogo..........in potem začne jokati in steguje roke proti meni.....user posted image user posted image user posted image ........in celo popoldne samo mama, mama, mama.......

clock-img

19.08.2009, 11:06

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

pri nas je pa ravno obratno.....ko pridemo domov, hoče biti samo pri meni, ko kuham, pride k meni in se me drži za nogo..........in potem začne jokati in steguje roke proti meni.....user posted image user posted image user posted image ........in celo popoldne samo mama, mama, mama.......

user posted image user posted image ja to je pa res ena stvar ki si je nobena mamica ne želi... tako solze v vrtcu kot ignoriranje ko se spet vidi z otrokom... tudi to boste dali skozi!!! samo močni morata biti!!! user posted image
tudi mene stiska pri srcu, ker je september že blizuuuu....user posted image
zaenkrat Sara ne kaže nobenega problema, ko gresta vsak drug dan z atijem za celo popoldne sama na lepše... ko prideta domov me je takooo vesela... in to mi takooo polepša večer. kaj bo pa potem, ko bo šla v vrtec... sploh ne smem mislit na to...

tolaži me, da je to le začetno obdobje... še vsaka mamica in vsak otrok je dal to skozi... se pravi bomo tudi me!!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

19.08.2009, 11:29

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

pri nas je blo tko včeraj ko sem prišla domow
v ponedeljek me je bla ful vesela
včeraj me je pa ignorilala totalno

clock-img

19.08.2009, 11:48

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

pa še zobki jo matrajo, je prou boga........2 rasteta in nič ne spimo.....pa še kašlja, smrka.......tko da je res boga. se zna narediti, da me pokličejo iz vrtca.

user posted image

clock-img

19.08.2009, 12:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Samo da vas pozdravim malo.....

Sem cel dopoldne laufala po opravkih.....zdaj se najem malo pospravim...pol šibnem na nohte,zvečer na fitnes.....pol pa spet kaj sem pokukam....

je tak lep sonček.....uff ko bi trajal...lep dan še naprej..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2009, 12:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you.....saj bo......se bo pikica mala navadla...,pa bosta zato vikende maximalno izkoristile in se cartkale...user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 12:56

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

pa tri mesece že pašte nisem jedla, kruha, krompirja, riža.... cukra v taki ali drugačni obliki....

Ja božca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

19.08.2009, 13:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

a pozna katera?

ja, moja nečakinja ima. kot pripomoček za učenje hoje tega nikakor ni želela uporabljat. zdaj jo ima kot mizico in je fajn. čeprav deluje precej plastično, pa je po 4 mesecih uporabe še brezhibna. Ima 3 tipke (kao klaviature), ob pritisku se sproži glasba, potem ima še valj s kroglicami, ki se vrtijo in ropotajo, pa v sredini eno žolno, ki kljuva deblo, pa 3 koleščke/zobnike, ki se vrtijo in tudi nekaj ropotajo...
kar zanimivo za otroke. naša A vedno navali na to mizico, ki pridemo user posted image

o hvala za razlago..... nekaj takega bi nabavila, pa mi je brezveze dat 40€ za FP ...ta je pa skoraj polovico manj....no baje bo v akciji.... 

...saj to mi je fajn, da je kao neka mizica pol....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.8.2009 13:14:30 >

clock-img

19.08.2009, 13:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

ooo, alenka, dobro jutro!
ma ti si res tako pridna....izpiti, kilogrami....kar ena pozitivna energija se širi od tebe! user posted image

uspešno učenje ti želim in lep dan vsem...

se podpišem user posted image

clock-img

19.08.2009, 13:06

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

a pozna katera?

imamo doma. ln je všeč.

res? ......ma bom nabavila...samo dobijo v roku 1 tedna v Mb

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem