writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

29.08.2009, 22:15

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...evo mi nazaj ...mali je tko užival z otroci da smo mal podaljšali....v avtu je zaspal in zdej lepo naprej spančka v pojstli...
Pf uživajte na user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

29.08.2009, 22:50

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Mty sem za da se selimouser posted image

clock-img

29.08.2009, 22:55

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

clock-img

29.08.2009, 23:01

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Evo mene spet po enem tednu. Z dopusti smo zaključili, zdaj smo doma in se pripravljamo na nove izzive. Naslednji teden vrtec, pa še bi se kaj našlo.
R pa ga je začel sračkat s spanjem.

clock-img

30.08.2009, 07:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Ste spet začele malo bolj pisat. Se vidi, da je večinoma konec dopustov na morju.

pf, vi pa uživajte, ko si boste še malo privoščili. Saj je prav tako user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

30.08.2009, 09:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Babike,kaj rabi naša A za v vrtec??Kakšne copatke,pa kaj dajo mamice običajno zraven...kaj za oblečt,preoblečt........pojma nimam??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.08.2009, 11:20

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Copatke, za preoblečt, dudo, če jo rabi, flaško, če pije iz nje. V pleničkah pa verjetno več ni.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

30.08.2009, 11:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Tak spakirala sem, L spi, kar pomeni, da bi mogla tudi jaz iti počasi, ampak uživam tudi v miru, pa čeprav ne spim, tako da še ne grem kar. Jutri pa morje, sonce, vino in druge zadeve, ki sodijo zraven. user posted image  user posted image  user posted image  

uživajteeeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2009, 11:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babike,kaj rabi naša A za v vrtec??Kakšne copatke,pa kaj dajo mamice običajno zraven...kaj za oblečt,preoblečt........pojma nimam??

mi moramo imeti copatke, kakšen bodi za vsak slučaj, flaško, če pije po njej, duduo, če jo rabi, mogoče kakšno najljubšo igračko.

clock-img

30.08.2009, 11:59

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

kr hitro strani klofat, pa bomo začele pakirati..........user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2009, 12:18

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kr hitro strani klofat, pa bomo začele pakirati..........user posted image user posted image user posted image

...a bomo čakal do 200 al kr 01.09. gremo user posted image ...

clock-img

30.08.2009, 12:19

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro! user posted image

Ste spet začele malo bolj pisat. Se vidi, da je večinoma konec dopustov na morju.

pf, vi pa uživajte, ko si boste še malo privoščili. Saj je prav tako user posted image

..se vidi ja...pa ful je prijavljenih na forumih zadnje dneve....

clock-img

30.08.2009, 12:19

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Evo mene spet po enem tednu. Z dopusti smo zaključili, zdaj smo doma in se pripravljamo na nove izzive. Naslednji teden vrtec, pa še bi se kaj našlo.

...pozdravljena...

clock-img

30.08.2009, 12:21

clock-img

gloria

pencil-img

4900

....dan...evo kosilo še malo pa na mizi,pol pa mali spančkat(mami peglat,ati sesatuser posted image )...pol gremo pa na motocross dirko pa v čateške na kremšnite...uživajteuser posted image ...

clock-img

30.08.2009, 12:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

...a bomo čakal do 200 al kr 01.09. gremo user posted image ...

Uradno smo lahko tukaj do 30.9. user posted image

clock-img

30.08.2009, 13:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Nimate sestanka z vzgojiteljico? Mi ga imamo jutri za bubiko, ampak mislim, da imajo tudi večji, ki gredo 1. v vrtec.

Glej, rabi copate in 1x komplet za preoblečt. Daj ji v kak nahrbtnik. Jaz bubijevega kar tam puščam, občasno vzamem domov in prečekiram.

Dudo si rekla, da ne rabi več, flaške pa itak ne user posted image . Pa tudi če bi - se je treba takoj dogovorit, da je duda za doma, ne za v vrtec. Pri tej starosti bi se znalo zgodit, da bi se ji smejali.

Aja, pa naj si nese kako majčkeno igračko zraven, ki ji je pri srcu. Bo mogoče lažje zaspala, če jo bo imela pri sebi.

Bubi si Fickota ne nosi več v vrtec, lahko pa si tam izberejo igračko za spanje.

Vse ostalo je odvisno od pravil v vrtcu - pri nas si recimo ne smejo vsak dan nosit igrač, samo v petek lahko kaj prinesejo. Zaželene so bile knjigice, da so jim prebrali. Ampak to je ful odvisno od vzgojiteljic in tudi jaz ne vem, kaj bo letos.

Tudi za ostale stvari vam bodo povedali na prvem roditeljskem sestanku ali pa kar takoj: mi smo lani morali prinest risalni blok 20 listov (lahko izkoristiš zdaj, ko so akcije, ker septembra bo dražje), paket 100 papirnatih robčkov, zobno ščetko in en paket PVC kozarčkov. Je pa to spet odvisno od vrtca oz. vzgojiteljic.

clock-img

30.08.2009, 13:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

No, jaz sem ti odgovarjala bolj za 2. starostno obdobje. user posted image

clock-img

30.08.2009, 13:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Grem njoke mesit.... brez jajca.... brez pa zato, ker tista edina kura, ki jo imam na farmi, ni še pripravljena... user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2009, 14:02

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

...pozdravljena...

Tudi ti. Kako kaj Nik? Gre v vrtec ali bo imel druge vrste varstvo?

clock-img

30.08.2009, 14:05

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Grem njoke mesit.... brez jajca.... brez pa zato, ker tista edina kura, ki jo imam na farmi, ni še pripravljena... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja če se pa kačka boji user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2009, 14:41

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...pozdravljena...

Tudi ti. Kako kaj Nik? Gre v vrtec ali bo imel druge vrste varstvo?

...Nik podnevi priden,ponoči smo še bolj tko,tko.....ah zgleda da bo  šole začel spatiuser posted image ....v vrtec gre marca,tko da bo zimo doma....mi je pa zdej žal da smo se tko odločiliuser posted image ....vi štartate ta teden....gdaj začneš delat?....

clock-img

30.08.2009, 14:45

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...kaj bote/ste kupile otrokom za prvi rojstni dan user posted image ...

clock-img

30.08.2009, 14:56

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

...v vrtec gre marca,tko da bo zimo doma....mi je pa zdej žal da smo se tko odločiliuser posted image ....vi štartate ta teden....gdaj začneš delat?....

Zakaj ti je žal?

Mi začnemo v petek, ker bo šele v četrtek cepljen - pa greva v petek samo na obisk.

Jurti začnem z dopustom, dva tedna.

clock-img

30.08.2009, 14:59

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

...kaj bote/ste kupile otrokom za prvi rojstni dan user posted image ...

Dobro vprašanje. Sanja se mi ne. Najbrž kaj lepega za igrat, pa da bo morda kaj veče časa zdržalo.

clock-img

30.08.2009, 15:01

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Se navezujem na Gloriino vprašanje. Kako boste kaj pripravile praznovanje? Jaz bi nekaj simpl, asmpak zanimivo, da bo fajn za otroke, da ne bo praznovanje za mamice in atije, pa žlahto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem