writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

24.06.2009, 18:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa sem končno doma...sem danes cel dan imela laufarijo...zdaj sem se končno uspela najest,pa malo spočit...M pa uživa v hojici...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.6.2009 18:12:15 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.06.2009, 18:32

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Ja, spegu sem ji tudi ze pokazala...pa se kar rada gleda vanj...se smeji, ko se zagleda v njem...ma pri tistih posnetkih je bla pa stala....prav uzaljena je bla...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

24.06.2009, 19:30

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

No, mi zdaj gremo na morje. Se beremo v ponedeljek! Lep konec tedna vam želim!! 

clock-img

24.06.2009, 19:43

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

ZDaj grem pa tudi jaz pakirat - jo danes zvečer mahnemo na obalo v upanju, da bo tam vseeno mal bolj suho kot tle v Lj. Grrrrr pa tole vreme. user posted image

Jazzy lepo se imejte na obali. Po moje bo ziher kaj boljše vreme, pa saj je tudi malo boljše napovedano.

clock-img

24.06.2009, 19:53

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lana je prej krstila nov avtosedež. Sedi not kot  ena važička in duda tak ponosno afnica mala. Sva šle k njeni prijateljici Evi, da sta se malo igrale. user posted image

< Sporočilo je popravil pf -- 24.6.2009 19:54:14 >

clock-img

24.06.2009, 20:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Lepo se imejte, jazzy user posted image

Pa vsaj nekaj sončka vam želim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.06.2009, 20:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Lepo se imejte, jazzy user posted image

Pa vsaj nekaj sončka vam želim user posted image

se podpišem!

clock-img

24.06.2009, 20:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lana je prej krstila nov avtosedež. Sedi not kot  ena važička in duda tak ponosno afnica mala. Sva šle k njeni prijateljici Evi, da sta se malo igrale. user posted image

user posted image

clock-img

24.06.2009, 20:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lepo se imejteuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.06.2009, 20:55

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lahko noč punce. Sem spila deci kraške črnine pa skor da vidim dva ekrana. Grem raje pred TV in počivati. 

clock-img

24.06.2009, 21:05

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Čer

Evo mene po dveh dneh. Včeraj sem bila cel dan brez neta, pa saj ga sploh nisem pogrešala, sem imela take fajn obiske user posted image . Danes sma pa se tudi cel dan potepala z Galom. Sma bila na obisku pri sodelavki, me je zanimalo kaj je novega v službi.

Dobili smo 3. zobek in čakamo še na 4., ki se že vidi, noče pa še ven, kupila sma pa tudi prvo ščetkico, da bomo malo zobke krtačliuser posted image

Zdaj grem pa nekaj pojest, sem takoooo lačna.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

24.06.2009, 21:17

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: leda

me večkrat na dan spomni na uno risanko od kojota, ko velikan vzame zajca v pest in ga ves navdušen začne velikansko nežno tapkati po glavi: Ja ču te maaaziti i paaziti...

Kar slišim gauser posted image

clock-img

24.06.2009, 21:17

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

dober dan čveke!

sm rekla, da vam morm prav napisat, ker je bla Sara toooolk posrečena in sem se ji še pol ure smejala: saj ste že vidle tisto reklamo za mobitel, ko en da gol in pol vsi dvigujejo roke... no Sara je prejle ravno ujela to reklamo in je vsakič, ko je pokazalo nekoga ki dvigne roke (a la mehiški val), tudi ona dvignila obe roki in zavpila zravn... joooj miška moja! škoda da nism mela fotoaparata pri roki.... bom naslednjič prav v stanju pripravljenosti, ko bodo kake reklame... upam, da mi uspe posnet pa vam bom tle gor pokazala user posted image

Frajerka mala! Jaz Lovra ne pripravim niti do tega, da bi dal pa-pa. No, včasih po hitlersko dvigne roko. Mah, enkrat do 1. razreda bo menda pogruntaluser posted image

clock-img

24.06.2009, 21:23

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: leda

sicer pa je plan, da gremo v petek, če se obe spremenljivki: vreme in elino zdravje (dovolj) izboljšata.

Mi gremo tudi v petek... Pa upam, da bo Lovro tudi do takrat odvrgel svoje pike. Vreme pa menda bo malo boljše od sobote naprej

clock-img

24.06.2009, 21:24

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dober dan user posted image

kako ste? Kaksno imate kaj vreme po Sloveniji? Pri nas v Berlinu je ze od samega jutra tako vroce, da je joj...

Sem par dni nazaj s kamero snemala Leylo, ... pri igranju, pri plazenju, pri cviljenju, pri smejanju...skratka vsega zivega je na tem posnetku...no in...zjutraj se vsedem in pac skupaj z njo si ogledam njene posnetke... sem hotla videt njeno reakcijo pri gledanju same sebe...

Punce drage, na samem zacetku je gledala s takim zacudenjem, ces...ja kdo pa je to, tak se je obracala po celem stanovanju in iskala "nekoga"... s takimi taveliiiiiiiiiiikimi uckami je zjala v TV in gledala, gledala in gledala....nakar se je pa jokat zacela, sploh je umiriti nisem mogla, samo jokala se je in s prstkom kazala na TV user posted image ... sele, ko sem tv ugasnila, se je umirila user posted image
Jest sem mela obcutek, da ona ne ve, da je to ona, ne vem no...dobila sem obcutek, kot bi bila ljubosumna na "puncko" ki jo je njena mamica drzala v narocju... moja miska mala user posted image

Mislim, da enkrat po 1. rojstnem dnevu prepoznajo svojo podobo v ogledalu torej bo najbrž tole nekaj podobnega. Revica mala...le kaj se ji je pletlo po glavi.

clock-img

24.06.2009, 21:29

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Pa dobro noooo... Zadnje dni, vedno ko pridem, vse pobegnete. Še jutri vam dam možnost pol me pa do sred julija ne vidte tle gor... Dost mam tega, da se nobena noče družit z mano!!!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 21:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Bubika pa je začela ljubosumje kazat. Babica ne sme bubija ali pa bratrančka pocartat, takoj k njej sili. Tudi jaz ga ne smem dvignit, se mi kar na nogo obesi user posted image
Isto je bilo včeraj - sem Gala cartala, pa se mi je po nogi vesila in vstajala. Sem še njo dvignila in se je tak stiskala k meni kot da me že 3 dni ne bi videla user posted image  Čisto v stilu: "moja mami"

clock-img

24.06.2009, 21:33

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa dobro noooo... Zadnje dni, vedno ko pridem, vse pobegnete. Še jutri vam dam možnost pol me pa do sred julija ne vidte tle gor... Dost mam tega, da se nobena noče družit z mano!!!

user posted image  zdaj bomo na smene tukaj. Bo verjetno kar eno zatišje.

clock-img

24.06.2009, 21:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Naša pa kar se spanja tiče kapo dol. Je pravi zaspane. Ponoči celo noč do sedmih, pa še čez dan trikrat po uro.

Samo res ej.... Lara je spala od 12h do 12.45..... in od 15h do 15.20.....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

24.06.2009, 21:39

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.6.2009 21:40:25 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

24.06.2009, 21:41

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Haha...Lara vidim, da si mogla popravlat. Je blo kot nepospravljeno stanovanje, kaj? Hihi...

clock-img

24.06.2009, 21:41

clock-img

meta21

pencil-img

4980

OMG!!! Kar 2x!!!user posted image

clock-img

24.06.2009, 21:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naše frkljice...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

24.06.2009, 21:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

OMG!!! Kar 2x!!!user posted image

če pa mra bit perfect user posted image

clock-img

24.06.2009, 21:58

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Saraya, kaj pa jeziš Mariso, da je tak resna na vseh slikahuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem