cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del

clock-img

23.07.2009, 23:07

clock-img

pocka

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, grem spat, ker se mi bo vsak čas slama v moji glavci vžgala.. user posted image user posted image user posted image

Nočko!

boljše slama kot pa vakumuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

23.07.2009, 23:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

spps..mam ajmar pr seb ja..za vsak slučaj. Drugač pa bo že moj pogasil..user posted image user posted image

Sam na kable pazita! Da ne bosta še vidva brez neta ostala! user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 23:08

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

kaj ste nore??? komi na FB vse preberem, pa me tukaj čaka par novih strani, hahaha

vrhunske debate...user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase na rr spet dogaja, ja. Se počas spet vračamo v formo! user posted image

res je..user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

kaj ste nore??? komi na FB vse preberem, pa me tukaj čaka par novih strani, hahaha

Maš polno dela, ne? Preskoči in se kar pridruži.

ja ne... pol se pa čudim, zakaj je spolno življenje čisto zamrlo... user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz pa še vedno nisem dobila tistih barv...bo Blaž prej vse bodije prerasel user posted image

tam si naročala ko Ana? jaz sem že udavnaj dobla. kaj pa če pokličeš?

Jaz sem danes tudi naročila robo, pa me čez eno uro tetka pokliče, da neki nimajo in sem rekla, da mi lahko drugi teden (ko dobijo) pošljejo...ja Pocka...mogoče je pa pozabila...pokliči jih...čene v sredo pridem jaz dol in ti prinesem moj kovček na posodo user posted image

tebe je vsaj poklicala, jaz sem jo sama, po 10 dneh čakanja user posted image , bit če bolje...ma ne mi nosit, bom že počakala dej, ker je roba,da ti vse porabimuser posted image user posted image user posted image , hecam se...bom jutri klicala, naj mi pošlje kar ima, bom pač dala 2x za poštnino pa je...sama sem si kriva, kaj pa nisem samo barv naročilauser posted image user posted image user posted image

No problem itak jih moram spet spravit v pogon, da se mi ne zasmradijo user posted image  user posted image

www.by-ab.si

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia

sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake..user posted image ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas?user posted image ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste meuser posted image ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vreduuser posted image

oprosti dragica ampak ti si začela žalit.. me te nismo žalile. MAlo boljše si odgovore preberi pa boš vidla. A je katera tebi rekla, da imaš slamo?? Ti meni si, tak da..ne bit zdj ti užaljena..

Ja, zato pa se s persido tako dobro midve zastopima, da sma vedno v kontaktu..user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.7.2009 23:10:16 >

clock-img

23.07.2009, 23:09

clock-img

spps

pencil-img

14046

sploh vam nisem nič kriva da brezveze se smejete iz mene..malo poglejte sebe,ne da samo na drugih vidite napake..user posted image ...saj lepo je druge tračkati in se smejati iz njih..kaj če bi kdo vas?user posted image ahhhh..saj moj problem če sem kadila med nosečnostjo.koliko pa se nezdravega poje?brezveze to debatirat..razkurile ste meuser posted image ..ah sem mislila da ste boljše,pa sem se zmotile.persida je edina ki je vreduuser posted image

ma brezveze ti razlagat eno in isto,ker ti enostavno ne potegne...jaz kadim,nezdravo jem pa daleč od tega,da bi bila popolna.... ne morim pa folka s svojim načinom življenja -no ,vsaj mislim,da neuser posted image user posted image user posted image

Persida je pa itak zakonuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

pocka

pencil-img

2326

Aja, moj je pogledu sliko in me je vprašu, kaj bo ta tip s to kito sploh delal?! Sej res! Le kaj??

ma ja. jaz grem rajši še enkrat rodit ko pa da mi to kdo kam da user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam. user posted image

Ma misli, sej nebi niti do polovice notri prišel...edino če ga navije kot jezik od kameleona user posted image user posted image

pa ti si nora user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ja no sej, nekatere meče že kake 4 tedne pred polno luno. Pa 4 tedne kasneje tudi. user posted image

jas sem med tistimi,ko se zgovarjam na lunouser posted image user posted image user posted image  vsak izgovor je dober,po potrebi še pa lajamuser posted image user posted image user posted image

Jaz se tud na luno zgovarjam. Vsak večer, ko otroc galamijo! user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

spps..mam ajmar pr seb ja..za vsak slučaj. Drugač pa bo že moj pogasil..user posted image user posted image

Sam na kable pazita! Da ne bosta še vidva brez neta ostala! user posted image user posted image

user posted image user posted image na srečo ni kablov v spalnici..

clock-img

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Aja, moj je pogledu sliko in me je vprašu, kaj bo ta tip s to kito sploh delal?! Sej res! Le kaj??

ma ja. jaz grem rajši še enkrat rodit ko pa da mi to kdo kam da user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam. user posted image

Ma misli, sej nebi niti do polovice notri prišel...edino če ga navije kot jezik od kameleona user posted image user posted image

ha ha ha. pol bi pa bil predebgeli pa spet ne bi blo nič user posted image

clock-img

23.07.2009, 23:10

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Hmmm, sem samo jaz tista, ki ne štekam user posted image  user posted image ?

www.by-ab.si

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Maš polno dela, ne? Preskoči in se kar pridruži.

ja ne... pol se pa čudim, zakaj je spolno življenje čisto zamrlo... user posted image user posted image user posted image

hahaha ja to pa res! user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

Punce, grem spat, ker se mi bo vsak čas slama v moji glavci vžgala.. user posted image user posted image user posted image

Nočko!

ma tud vrvica je ok,sam da ušesa dol ne padejo...

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Res je! user posted image

clock-img

23.07.2009, 23:11

clock-img

Anonimen

Nočko!

nisem vedela da imaš vakumuser posted image superuser posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image smejim se kot tele s slamo v glavi user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

PERSIDA KJE SI????

clock-img

clock-img

pocka

pencil-img

2326

...par strani nazaj moraš prebrat user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

clock-img

23.07.2009, 23:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nič ne zamujaš. user posted image

clock-img

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Punce nabavte si brezžičnega user posted image  user posted image ...no wire no problem user posted image

www.by-ab.si

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Res je! user posted image

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image smejim se kot tele s slamo v glavi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Punce nabavte si brezžičnega user posted image  user posted image ...no wire no problem user posted image

Tud enga kabla ni al kaj???

user posted image

clock-img

23.07.2009, 23:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PERSIDA KJE SI????

pakira za jutrišnji plavalni dan user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem