writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del

clock-img

04.08.2009, 11:26

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

čebela oglasi se kaj pri Mb. tud user posted image

joj ne sfolgam user posted image

no grem zdaj pozdravit

pa tim jaz dala čebelo user posted image

clock-img

04.08.2009, 11:28

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

spet majo natečaj za izbor miss buši. ma piše, da je edini pogoj, da ima ženska buši. hmmmm... kaj poporodni tudi velja user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 11:29

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

aja Marcel je pa res velikan user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami!

črpanje mleka - jaz si ga tudi ne morem več kaj dosti načrpat. ne vem zakaj do tega pride. ampak se mi ne zdi da bi ga imela premalo za malo....

clock-img

04.08.2009, 11:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

no grem zdaj pozdravit

user posted image user posted image jaz te imam tud rada ja.. user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 11:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

spet majo natečaj za izbor miss buši. ma piše, da je edini pogoj, da ima ženska buši. hmmmm... kaj poporodni tudi velja user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bi jaz bila med prvimi verjetno user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 11:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ko berem take zgodbe, se zavem kakšno srečo imam da je z našo malo žabo vse ok in da smo vsi zdravi.

http://bibaleze.si/clanek/malcek/ob-rojstvu-velika-kot-jabolko.html

clock-img

04.08.2009, 11:41

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

no grem zdaj pozdravit

user posted image user posted image jaz te imam tud rada ja.. user posted image user posted image

sam da te dobim v roke.

zaj si lahko glasna ko me ni v mb user posted image

clock-img

04.08.2009, 11:43

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

če se jaz prijavim nimaš šans user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

če se jaz prijavim nimaš šans user posted image user posted image user posted image user posted image

no,no ne bit tak samozavestna user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

sam da te dobim v roke.

zaj si lahko glasna ko me ni v mb user posted image

ja, saj pa me poznaš. Drugače pa tiho kot miška user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:28

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Živjo!!

Evo mi kljub slabemuj vremenu uživamo, moram priznat, da sem poz. presenečena nad čistostjo slov. morja, ker lani sem v Luciji umikala kepe trave preden sem zaplavala kam, letos pa ni panikeuser posted image user posted image

Vprašanje Vem, da morda mal neumno samuser posted image , kako čistite vozičke, moj je čist svinjski, to mislim športni del pri nogah, se prav pozna od kremic za sončenje umazanija???Zdej eni pucajo z vapom, men je sicer prodajalec rekel z viledo, sam ne vem če bo sam s tem šla ta mastna umazanija doluser posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

04.08.2009, 12:30

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Evo mi kljub slabemuj vremenu uživamo, moram priznat, da sem poz. presenečena nad čistostjo slov. morja, ker lani sem v Luciji umikala kepe trave preden sem zaplavala kam, letos pa ni panikeuser posted image user posted image

Vprašanje Vem, da morda mal neumno samuser posted image , kako čistite vozičke, moj je čist svinjski, to mislim športni del pri nogah, se prav pozna od kremic za sončenje umazanija???Zdej eni pucajo z vapom, men je sicer prodajalec rekel z viledo, sam ne vem če bo sam s tem šla ta mastna umazanija doluser posted image user posted image

super da se imate fajn.

Jaz bom mojega razstavla pa ga v stroju oprala.
Je že tak zamazan da joj, je pa še vedno v prtljažniku avtomobilauser posted image ker sem prelena da bi ga gor prnesla.

clock-img

04.08.2009, 12:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:45

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Živjo!!

super da se imate fajn.

Jaz bom mojega razstavla pa ga v stroju oprala.
Je že tak zamazan da joj, je pa še vedno v prtljažniku avtomobilauser posted image ker sem prelena da bi ga gor prnesla.

Jaz tudi..samo še ni treba, ker je še čist! Pač bolj pazimo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Živjo!!

Samo, da si zadovoljna! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:50

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Babe žabe:

Pozna katera kamp Kozarica pri Pakoštanih? user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Jaz tudi..samo še ni treba, ker je še čist! Pač bolj pazimo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa kaj.. mi pa smo pač spravli sladoled na morju gor pa ko sem pobrisala se vidi zdaj velik flek user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Babe žabe:

Pozna katera kamp Kozarica pri Pakoštanih? user posted image

ne morem ti pomagat..žal user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica.. jaz nisem žaba!!!!

user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 12:59

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

ja pa kaj.. mi pa smo pač spravli sladoled na morju gor pa ko sem pobrisala se vidi zdaj velik flek user posted image

ker ne pazite....user posted image user posted image user posted image p.s. pa kaj si ga z jezikom brisala? user posted image

clock-img

04.08.2009, 13:00

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

kokica.. jaz nisem žaba!!!!

user posted image user posted image

Si, si, ker delaš rega rega kvak tu gor po RR, kaj pa delaš še na FB pa boljše, da niti ne vem! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 13:11

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tu še kar lije, sva bila malo "zunaj" na pokriti spodnji terasi, pa je minilo...sedaj pa spančka 2. rundo...še kakih 10 minutk...

clock-img

04.08.2009, 13:15

clock-img

felix7

pencil-img

6099

No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni:

trezika 2+1
Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2
cvetka.marjetka (mufini) 2+2
felix7 (nektarine) 2+1
Cebeica Maja 2+2
Piruri (čokoladna potica) 2+2
Persida 1+2
Kokica32 (čips, slani prigrizki) 2+1
Pupa7 2+1
trinity22 (lubenica + nožuser posted image ) 2+1+user posted image
MamaM 2+2
helimaša (munchmellow) 2+2
pocka (pecivo) 2+2
tasa_m (pivo) 2+1

Kdo še?
Datum zaenkrat puščamo 23.8., ker je bilo več interesa za ta datum, kot pa za 14.8. Če bo pa sledil kak večji upor, se pa lahko pogajamo še za 14. user posted image user posted image user posted image

14.8. bolj ustreza:
MaJaLe
MalaČebelica (pa še to ni zagotovo)

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

04.08.2009, 13:17

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tasa prinese pivo!!! user posted image user posted image user posted image Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 13:20

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Glasovala sem...ups na nekoga pa sem pozabila...na našo že skoraj pozabljeno drevesce! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem