writing-img

RE: Občinska denarna pomoč

clock-img

04.07.2009, 18:56

clock-img

Gwendolen

pencil-img

923

Zadnji sklep o višini denarne pomoči ob rojstvu novorojenca v občini LITIJA - našla sem ga v letu 2005, poznejših pa ne. Ta je določal višino 84.000 SIT bruto. Kar je 350 EUR. Ni tako slabo.

Lp, G.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

clock-img

21.07.2009, 16:57

clock-img

Anonimen

Kako pa je s tem v Ravnah na Koroškem???
A lahko jst zaprosim za to pomoč na svoji občini čeprav bo tamala prijavlena pri očetu?

clock-img

21.07.2009, 16:59

clock-img

Nepoznana

pencil-img

279

V naši občini je tako, da morata biti tle prijavljena otrok in vsaj eden od staršev, sicer ti bon ne pripada (dobimo bon v vrednosti 210 EUR za Pikapolonico).

Tole sem našla na straneh Občine Ravne na Koroškem:

IZJAVA STRANKE       Spodaj podpisan(a) _______________________, stanujoč-a v _________________________                                                 (ime in priimek)                                                                     (kraj stalnega bivališča) ______________________________, dovoljujem, da lahko Referat za družbene dejavnosti        (ulica in hišna številka) Občine Ravne na Koroškem na podlagi 139. člena Zakona o splošnem upravnem postopku (UL RS, št. 24/2006-uradno prečiščeno besedilo) ter Uredbe o pridobivanju in posredovanju podatkov med organi javne uprave za potrebe upravnih postopkov (UL RS, št. 38/02 in 129/2003) pridobi zame vse potrebne podatke, ki so potrebni v upravnem postopku za izdajo odločbe o dodelitvi enkratne denarne pomoči za novorojenca. Ob tem sem bil(a) seznanjen(a)z dejstvom, da lahko osebne podatke, ki se nanašajo name, predložim tudi sam(a), oziroma, da lahko v skladu z zakonom organu pisno prepovem pridobivanje teh podatkov.   V skladu z 28. členom Zakona o matičnem registru (UL RS, št. 58/2006-uradno prečiščeno besedilo) izjavljam, da sem seznanjen (a), da lahko sam (a) predložim fotokopijo izpiska novorojenca ali potrdilo iz matičnega registra,  oz. dajem s podpisom pisno privolitev, da izpisek oz. potrdilo lahko pridobi Referat za družbene dejavnosti Občine Ravne na Koroškem.   Spodaj podpisani/a upravičenec/ka izjavljam, da novorojenec dejansko živi pri meni ter pod materialno in kazensko odgovornostjo izjavljam, da so vsi podatki v vlogi resnični in ustrezajo dejanskemu stanju.

Ja, v pravilniku o dodelitvi denarne pomoči vam piše, da mora imeti vsaj eden od staršev stalno prebivališče v tej občini ( poglej na Uradni list št. 62/2007)

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 21.7.2009 17:08:46 >

clock-img

21.07.2009, 18:23

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Ups.

< Sporočilo je popravil Muca83 -- 21.7.2009 18:24:17 >

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

22.07.2009, 10:53

clock-img

Anonimen

Sepravi da more dejansko živet tam???
Ker mi2 živiva oba čisto drugje kot pa sva prijavlena.

clock-img

22.07.2009, 15:34

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

Ker mi2 živiva oba čisto drugje kot pa sva prijavlena.

nekje ga bosta morala prijaviti in tam zaprosita z ata denar! sicer pa je najbolj,da se obrneš na občino in se pozanimaš kako je pri vas glede tega!

clock-img

22.07.2009, 15:51

clock-img

Anonimen

Sj prijavlena bo pri njemu, samo ne bo dejansko živela tm ampak na drugem naslovu
tm je pa z rdečo napisan:
Spodaj podpisani/a upravičenec/ka izjavljam, da novorojenec dejansko živi pri meni ter pod materialno in kazensko odgovornostjo izjavljam, da so vsi podatki v vlogi resnični in ustrezajo dejanskemu stanju.
To me mal bega user posted image

clock-img

22.07.2009, 15:58

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

To me mal bega user posted image

naj te ne, ker te občinarji itak ne bodo preverjali!

clock-img

23.07.2009, 11:48

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

To je pomoč samo za prvorojenca ali za VSAKEGA otroka, rojenega v določeni Občiniuser posted image

clock-img

23.07.2009, 14:25

clock-img

Anonimen

Občina Straža: 200€ za prvorojenca, pri vsakem naslednjem otroku 50€ več (drugorojenec 250€, tretji 300€,...)

clock-img

10.08.2009, 10:01

clock-img

TRILLI

pencil-img

13

Koper 200 eurov!!!!

clock-img

10.08.2009, 11:32

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: TRILLI
Koper 200 eurov!!!!

Od kdaj pa to?? Nazadnje, ko sem gledala, je bilo še 500 € user posted image in sem si že zračunala, koliko še rabim, da shranimo izvorne celice... A je recesija naredila svoje user posted image

clock-img

10.08.2009, 12:43

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

kamniška občina od 150 - 180€ 

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

11.08.2009, 14:57

clock-img

fnatasa

pencil-img

2

Mengeška občina 160 eur - izvedela danes

clock-img

11.08.2009, 15:16

clock-img

TRILLI

pencil-img

13

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: TRILLI
Koper 200 eurov!!!!

Od kdaj pa to?? Nazadnje, ko sem gledala, je bilo še 500 € user posted image in sem si že zračunala, koliko še rabim, da shranimo izvorne celice... A je recesija naredila svoje user posted image

Tudi meni ni nič jasno od kje so dobili ta podatek, da ta pomoč znaša 500 eurov. Sam sem prebrala na strani občine Koper, pa tudi na CSD Koper je viselo obvestilo z enakim zneskom. Pa še to je 200 eurov bruto!!!!!!!!!user posted image
Važno, da se delajo fontane!!!!!

clock-img

11.08.2009, 16:07

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Evo, sem prilepila čisto sveže podatke o višini denarne pomoči ob rojsvu otrok.

Giotti, sklepam da si se orientirala po prvem postu na tej temi, ampak žal zgleda da za Koper ta podatek ne drži. Žal je res tako kot je napisala Trilli...samo 200 eur. Mi gre kar na bruhanje ko vidim koliko denarja se meče stran v KP, za novorojenčke pa potem zmanjka...ah brezveze.

Samo da bodo naši otročki zdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še link:

http://www.park.si/2008/05/tabela-meseca-denarna-pomoc-ob-rojstvu-otrok-mestna-obcina-novo-mesto-na-zadnjem-mestu/

Najini princeski raseta...

clock-img

11.08.2009, 16:11

clock-img

Anonimen

stari trg pri lozu:
malo cez 200€

clock-img

12.08.2009, 10:41

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Crvicek, ma, saj na koncu niti ni tako slabo, če pogledaš, da po nekaterih občinah pa ne dajo niti ficka user posted image Sem se pa čist preveč zapalila na tistih 500 € ... me je pograbil pohlep user posted image

clock-img

12.08.2009, 14:15

clock-img

crvicek

pencil-img

840

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Crvicek, ma, saj na koncu niti ni tako slabo, če pogledaš, da po nekaterih občinah pa ne dajo niti ficka user posted image Sem se pa čist preveč zapalila na tistih 500 € ... me je pograbil pohlep user posted image

Točno tako! user posted image

Raje 200 eur kot nič. user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem