writing-img

RE: Udariti starše

clock-img

04.07.2009, 18:07

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nikoli! In mi niti na kraj pameti ni prišlo da bi udarila starše.

No, ko pa sem plesala pri 5 letih na okenski polici 5.nadstropja v bloku pa sem jih dobila .. in to pošteno! user posted image user posted image

clock-img

04.07.2009, 18:54

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

S sestro nikoli nisma bili tepeni. Tudi meni na kraj pameti ne pride da bi udarila svoja starša. Mi je pa zelo žal, da ste nekatere med vami morale to doživljati.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

05.07.2009, 09:40

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Nikol nisem bla tepena, sem pa v svojih letih dobila ene par vzgojnih po riti (pa bi jih lahko naštela na prste ene roke), so ble pa zaslužene, ker sem bla včasih res mal problematična pubertetnia. So se me pa vse prjele, pa čeprav so ble bolj kot ne "rehle". Sem pa drugače imela kazni, ki so mi najbolj zalegle-prepoved izhodov (to je bla zame najhujša kazen), al pa prepoved it zraven na obisk in sem morala ostati doma z babico-uh to je blo najhuje.

Ne podpiram udarcev in se tega tudi sama ne poslužujem.
Je pa hudo spoštovati starše, ki mučijo z udarci in drugim početjem nad svojimi otroki.
Jaz jih spoštujem in srečna sem, da sta me vodila po pravi poti.

Globko pa sočustvujem s tistimi, ki ste bile kakorkoli maltretirane.
Pri nas je ena zaradi nasilja nad svojimi otroci šla za 1 leto v zapor in prav je tako, bogi otroci, lačni in strgani, umazani so hodili okrog, pol so jih pa dobili tako da so komaj hodili, groza.

clock-img

06.07.2009, 08:45

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

S sestro nikoli nisma bili tepeni. Tudi meni na kraj pameti ne pride da bi udarila svoja starša. Mi je pa zelo žal, da ste nekatere med vami morale to doživljati.user posted image

Se kar podpišem pod tabo sestricauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem